Anonim

Fra klokken 15 i dag kan du downloade den nye udgivelse fra http://owncloud.org/seven. I tredje kvartal 2014 lancerer Sponsor Owncloud Inc. også en Enterprise Edition til kommerciel brug. Den vigtigste innovation i Owncloud 7 er sandsynligvis den meget forenklede deling af filer og mapper på tværs af flere tilfælde; Disse inkluderer en ny webgrænseflade, support til mobile browsere, udvidede underretninger om aktiviteter og sidst, men ikke mindst, betydelige ydelsesforbedringer.

"Til deling mellem server og server modtog vi meget positiv feedback i betafasen og ramte tilsyneladende en nerve, " siger Frank Karlitschek, der startede projektet på en KDE-community-begivenhed i 2010 og har ført det lige siden. "Deling af data mellem private skyer, mens du opretholder kontrol over deres egne data, er så at sige morderen i Owncloud 7." Samtidig tilbyder det en ny og forbedret installationsguide og en meget mere brugervenlig brugeroplevelse.

Disse inkluderer en ny filvisning med nye filtre, doven indlæsning til hurtigere rulle af lange lister, meddelelser om overvågede aktiviteter via e-mail eller i aktivitetsstrømmen, automatisk Word-konvertering til Owncloud-dokumenter samt lagring af delte filer frit i mappestrukturen uden delt mappe.

For eksempel kan administratorer få ny brugeradministration, understøttelse af Swift-baserede Object Stores som primær opbevaring, mere kontrol over eksterne opbevaringsmonteringer, bedre integration af eksterne virusscannere i stedet for Clam AV, bedre interaktion med katalogtjenester som LDAP og AD og redigerbare mail-skabeloner til adgangskode -Gendan og send aktier og links frem.