Anonim

Chip-specialist Texas Instruments drager fordel af sit fokus på hverdagsapparater og netværksteknologi. I første kvartal steg salget med otte procent til 3, 3 milliarder dollars (svarende til 2, 4 milliarder euro). Overskuddet forbedrede sig i samme periode sidste år med tre procent til $ 683 millioner, som virksomheden meddelte mandag på sit hovedkvarter i Dallas. Det var mere, end analytikere havde forventet.

Texas Instruments er på forkant med chips, der kontrollerer hverdagens teknologi, såsom fjernsyn og vaskemaskiner, men kan også findes i medicinsk udstyr, industrielt udstyr eller biler. Derudover er TI en af ​​de største producenter af processorer, der er nødvendige til behandling af lyd- og videosignaler. På grund af denne brede positionering betragtes gruppen som et økonomisk barometer.

spoods.de

Texas Instruments var trukket tilbage fra smarttelefon- og tabletbranchen og kasserede job. For det nuværende kvartal sigter ledelsen nu mod mellem 3, 3 og 3, 6 milliarder dollars i omsætning. (Dpa / tc)