Anonim
Der weltweite ITK-Markt 2014 nach Ländern/Region
Det verdensomspændende ikt-marked 2014 efter land / region
Foto: EITO

I henhold til EITO-undersøgelsen skrevet af Bitkom Research GmbH i samarbejde med markedsundersøgelsesinstitutterne IDC og GfK understøttes en vækst på en procent især af stigende udgifter til standard software, IT-tjenester og mobile teknologier. Som et resultat skiftes virksomhedernes fokus på mere konservative emner som omkostningsbesparelser og optimering mod en strategi, der udnytter IT som en løftestang til forretningstransformation og vækst. Derudover er investeringerne i it-sikkerhed fortsat en meget høj prioritet; 60 procent af de undersøgte virksomheder betragter emnet "meget vigtigt" eller "meget vigtigt" ifølge EITO.

Imidlertid opnås verdens højeste ITC-vækstrater i øjeblikket af ikke-europæiske lande som Kina og Brasilien. F.eks. Er FIFA-verdensmesterskabet den hurtigst voksende it-nation i 2014 med en stigning på mere end ti procent til 122 milliarder dollars. Ifølge estimater ligger Kina på andenpladsen med en vækst på 8, 8 procent til 303 milliarder euro, efterfulgt af Indien (7, 8 procent plus til 56 milliarder euro). Ifølge prognoser fra markedsundersøgere forventes det amerikanske ikt-marked også at vokse langt hurtigere end det europæiske marked på omkring fem procent i år.

Den nye EITO-rapport "ICT Market Report 2014/15" analyserer udviklingen og vigtige tendenser såsom big data og mobil forretning i detaljer. Fokus er på markedsudviklinger og tendenser i Veste-, Central- og Østeuropa. Derudover undersøges også vigtige internationale ITC-markeder som Brasilien, Kina, Tyrkiet eller USA. Undersøgelsen er målrettet mod ledere og analytikere og giver et fundament for strategiske og operationelle forretningsudviklings- og markedsføringsbeslutninger.

Du kan finde mere information om undersøgelsen i vores butik på https://shop.computerwoche.de/ict

spoods.de