Anonim
Die PonoPlayer spielen Musikstücke im verlustfreien FLAC-Format ab.
PonoPlayer spiller sange i det tabsløse FLAC-format.
Foto: Ponomusic

Den canadiske musiker Neil Young blev selskabschef i en alder af 68 år. Young påtog sig det øverste job ved opstarten Pono, som han lancerede, og ønsker at bringe en afspiller og en downloadtjeneste til musik i særlig god kvalitet på markedet. Pono tog godt i brug med internetbrugere med en god $ 6, 2 millioner. Young er drivkraften bag projektet, men har hidtil overladt virksomheden til andre.

Tjenesten starter ved udgangen af ​​året i USA, Canada og Storbritannien, gav mandag musikplatformen Omnifone, der skal køre download-butikken som partner. Omnifone har omkring 35 millioner sange af høj kvalitet på tilbud.

Mens mobile musikafspillere allerede er erklæret døde med stigningen af ​​smartphones, viser interessen for Youngs idé, at der mindst er et potentielt lukrativt nichemarked for musik af høj kvalitet. Målbeløbet på $ 800.000 blev allerede indsamlet af "PonoPlayer" -projektet den første dag. Indtil videre blev det sagt, at PonoPlayer fra den første generation skulle komme i oktober for 399 $ på markedet. Udviklerne er ikke afhængige af tabte komprimeringsformater som MP3 eller AAC, men på det tabsfri FLAC-format med høj opløsning. FLAC-filerne lyder bedre, men er generelt større. (Dpa / mb)

spoods.de