Anonim

Blandt andet forfølger markedsundersøgere målet om at være mere opmærksomme på emnet supply chain management (SCM) og dets betydning for forretningssucces. Hos Gartner betyder SCM ikke blot styring af forsyningskæden, men evnen til at iscenesætte perfekte kundeoplevelser.

 1. æble
  Når elektronik bliver en religion, rangerer Apple først i denne placering, fordi virksomheden som ingen anden formår at blive en uundværlig ledsager til mange menneskers hverdag.
 2. McDonalds
  Burgerburgen lander på andenpladsen, skønt netop i Tyskland er kærligheden for mange spiser til dets produkter afkølet markant. Globalt fungerer forretningsmodellen dog stadig pragtfuldt.
 3. Unilever
  Pfanni, OMO, måske. Mad- og kosmetikfirmaet - på billedet det tyske hovedkvarter i Hamborgs HafenCity - er et smorgasbord af mange mærker. Sammen danner de en af ​​de største producenter af forbrugsvarer i verden.
 4. Samsung
  På sjettepladsen af ​​SCM-placeringen følger elektronik multi fra Sydkorea. Hans image er måske ikke så stærk som Apples, men antallet er bedre: Samsung sælger mere end tre gange så mange smartphones som Apple hvert år.
 5. Cisco
  Virksomheden på syvende plads i Tyskland kender de færreste forbrugere. Men det ændrer ikke det faktum, at dets produkter er uundværlige for en glat internettrafik.
 6. Intel
  Mere kendt er nummer otte på listen. Intel har en markedsandel på omkring 80 procent i pc-mikroprocessorer.
 7. Coca Cola
  Den tiende er uden tvivl kontrol over forsyningskæden: de berømte røde og hvide køleskabe findes også på små øer i slutningen af ​​verden.
 8. Qualcomm
  Verdens tredjestørste chipmaker - 19. pladsen i rangeringen - har ikke sine egne fabrikker, men har kun udenforstående for sig selv.
 9. Seagate
  Virksomheden har allerede lavet mere end en milliard harddiske siden starten. (20. plads i rangeringen).

 10. Den 25. plads besættes af verdens største fødevarevirksomhed. Hans mærker inkluderer Nesquik, Perrier, Häagen-Dazs, Mövenpick, Maggi, After Eight og utallige flere.

De første fire på diagrammet er de samme som et år før: Apple, McDonald's, Amazon og Unilever. Mærket med æble-logoet vinder denne konkurrence for syvende gang i træk og langt.

spoods.de

Rangeringen blev bestemt af evalueringen af ​​undersøgelser og flere nøgletal for virksomheden. Foran lander disse virksomheder ifølge Gartner, der fuldt ud kan forstå og optimalt støtte "forbundne forbrugere". "De bedste tilbyder deres kunder enkle, men alligevel elegante løsninger, der understøttes af en perfekt orkestreret forsyningskæde, og deres centraliserede struktur muliggør høj kvalitet, personlige kundeoplevelser, der kan tilpasses lokale forhold efter behov."

Perfekt styring af forsyningskæder i dag betyder, at en leverandør bliver en integreret del af kundens daglige rutiner. Det handler ikke længere om at sælge produkter, siger Gartner, men om at levere løsninger.

I betragtning af denne definition er det ikke overraskende, at Apple fører rangeringen. Hvem ellers har nået det til de forreste steder, fortæl dem om vores fotogalleri.