Anonim

Han håber, at erhvervelserne af IBM-serveren og Motorola Mobility inden for varens servere er ved udgangen af ​​året, siger Lenovo-chef Yang Yuangqing, ifølge nyhedsagenturet Reuters onsdag. Begge erhvervelser er i øjeblikket under revision af antitrustmyndighederne i USA og Kina.

"Godkendelsesprocessen for begge aftaler i begge lande er i gang og skrider frem, " sagde Yang ifølge rapporten på Lenovo-generalforsamlingen i Hong Kong. Både den amerikanske regering og den amerikanske hær er loyale kunder, som der ikke er problemer med. Yang reagerede på en rapport fra Wall Street Journal, der havde rygtet i sidste uge, om, at IBM-handlen på 2, 3 mia. Dollars stadig kunne mislykkes på grund af den amerikanske regerings sikkerhedsproblemer.

For næsten ti år siden havde Lenovo erhvervet IBM's tabsgivende, men prestigefyldte notebook-forretning på 1, 75 milliarder dollars ("ThinkPad"). Også denne transaktion blev nøje overvåget på det tidspunkt; siden da er spændingerne mellem USA og Kina for påstået cyberspionage blevet meget skarpere.

spoods.de