Anonim

Internetselskabet har lanceret certificeringsprogrammet "Works with Nest" som rapporteret blandt andet "TechCrunch". Inden for denne ramme kan alle slags partnere forbinde enheder fra gadgets til biler til universelle fjernbetjeninger med den "lærende" termostat, røgdetektorer og mest sandsynligt Dropcam-enhederne fra reden. Virksomheder som Chamberlain, Jawbone, LIFX, Logitech, Mercedes eller Whirlpool er allerede involveret, ligesom webservicesintegratoren IFTTT - men andre producenter, der allerede er samlet i Wink-lageret i Quirky, som GE, Honeywell eller Philips, mangler.

Nest tilbyder et udviklerprogram og programmeringsgrænseflade (API) til Works with Nest. De webbaserede værktøjer til udviklere er gratis. De tidlige redeinvestorer Google Ventures og Kleiner Perkins Caufield og Byers er også klar til at skubbe venturekapital til nest-interesserede startups. I øvrigt, ifølge Nest-medstifter Matt Rogers overfor "Ars Technica", har udviklerprogrammet været i færd med at være i omkring et år nu og dermed ingen idé om den nye ejer Google.

spoods.de

Under alle omstændigheder ønsker Rogers at undgå en kamp for det smarte hjem. ”Hjemmet skulle ikke være et platform for krig, ” sagde Rogers til ”Ars.” "Vi vil være neutrale, Schweiz, så at sige." For eksempel ser han Nest-udviklerprogrammet som et supplement til HomeKit-initiativet, som Apple annoncerede på sit WWDC - og Nest ser ud til at være villig til at støtte HomeKit med sine enheder i fremtiden. "Vi er helt platform-agnostiske, " fortsætter Rogers. "Og vi har en masse Apple DNA - Tony Fadell og jeg kommer begge fra Apple, 70 procent af vores firma kommer fra Apple, vi er nu en del af Google, men på en eller anden måde har vi bragt disse to verdener sammen."

Naturligvis ved Nest-manden også, at hardware til det netværkede hjem stadig er et nichemarked - og det vil ikke være let at bytte termostater og røgdetektorer, der allerede er massivt installeret "dumme" (godt, det fungerer rimeligt godt). Rogers er blandt andet afhængige af værktøjer, der tilbyder Nest-enheder til deres kunder gratis eller i det mindste billigere.