Anonim

Den berømte venturekapitalist investerer 90 millioner dollars i det syv år gamle firma, ifølge en Wall Street Journal-rapport. "Tanium er et gennembrud, som vi aldrig har set før, " citerer teknologibloggen "Re / code" Marc Andreessen, der sammen med Facebook har hjulpet andre internetfirmaer som Pinterest med at yde et økonomisk bidrag. Andreessen havde udviklet den første brugbare webbrowser Mosaic og grundlagde senere Netscape, hvor han mødte sin nuværende partner Ben Horowitz.

2 / Samlet partnere hos @ a16z har måske 200 års erfaring med systemadministration; Tanium er et gennembrud, som vi aldrig har set.

- Marc Andreessen (@pmarca) 22. juni 2014

Softwaren gør intet mindre end en fuldstændig genovervejelse af, hvordan it-fagfolk administrerer netværk og sikrer sikkerhed, skrev på Twitter-ex-Microsoft-manager Steven Sinofsky, der nu sidder i bestyrelsen for det 2007 grundlagte firma. Ved hjælp af softwaren kunne et virksomheds IT-enheder let administreres via en webbrowser og kontrolleres for sikkerhedsmæssige sårbarheder i realtid. I modsætning til traditionel sikkerhedssoftware kan ondsindet software straks opdages og fjernes i realtid.

Analysen og sikkerhedsfunktionerne i softwaren er en potentiel udfordring for teknologiselskaber som IBM og Symantec, fortsætter Wall Street Journal. (Dpa / tc)