Anonim

Google går ind i overvågningskamerabranchen. Googles datterselskab Nest Labs overtager virksomheden Dropcam, der producerer netværkskameraer og sensorer. Rede med Nestcam, sagde Nestcam's Nest-medstifter Matt Rogers i et blogindlæg sent på fredag, at Nestcam også vil blive integreret i privatlivspolitikken. Google havde i begyndelsen af ​​året aftalt, da de købte Nest - en udbyder af netværkstermostater og røgdetektorer - at brugerinformation ikke automatisk skulle knyttes til Google-data. ”Det er en Nest-aftale, ikke en Google-aftale, ” sagde Rogers til The New York Times.

Købsprisen for Dropcam ligger på 555 millioner dollars, rapporterede teknologibloggen "Re / code". Dropcam startede for fem år siden med ideen om at udvikle enkle netværksovervågningskameraer til hjemmet. Kunder kan se på farten og også have optagelserne gemt på Internettet. Billederne kan også evalueres via skyplatformen. For nylig tilbyder Dropcam også sensorer, der f.eks. Kan fastgøres til vinduer og døre.

spoods.de

Virksomhederne ønskede at arbejde sammen om fremtiden for hjemmenetværk, skrev Rogers. Princippet om, at reklame ikke er en del af forretningsmodellen, gælder også Dropcam. Om Google og Nests interesse for Dropcam havde rapporteret i slutningen af ​​maj bloggen "Informationen".

Google havde overtaget Nest for 3, 2 milliarder dollars. Handlen havde rejst bekymringer for privatlivets fred. Nest er sikker på, at data kun vil blive delt med Google med samtykke fra brugere. (Dpa / tc)