Anonim

Box havde allerede offentliggjort en S1-arkivering hos US Securities and Exchange Commission SEC i slutningen af ​​marts - en meget dårlig timing, som bloggen "Re / code" skriver, fordi på det tidspunkt lagrene af alle mulige skyfirmaer på de amerikanske børser blev smurt og bokset blev tvunget til at sætte børsnotering først på is. Imens er situationen imidlertid forbedret markant, og Box overvejer nu alvorligt at afslutte sin børsnotering i juli eller august.

For at gøre dette ville virksomheden skulle opdatere aktiemarkedsprospektet med tal for kvartalet, der sluttede april, efterfulgt af et roadshow og en fastlæggelse af prisintervaller - forudsat at skysektoren ikke falder markant igen. I dette tilfælde er Box sandsynligvis nødt til at indføre en finansieringsrunde med private investorer.

spoods.de

I den originale arkivering forårsagede ikke mindst den heftige forbrændingsfrekvens en fornemmelse - kombinationen af ​​markedsførings- og driftsomkostninger beløber sig til et gennemsnit på $ 17, 5 millioner om måneden. Box-direktør Aaron Levie havde tidligere udtalt, at han har til hensigt at øge salget i fremtiden, blandt andet gennem stærkere videresalg fra partnere og branche-specifikke tilbud. Box havde netop annonceret en aftale med GE i sidste måned for at bevise, at den også kan tiltrække verdens største virksomheder.

Box tilbyder tjenester til lagring af data og dokumenter i skyen - ikke i modsætning til Dropbox, men med et stærkere fokus på erhvervskunder. Box har lige købt opstart Streem. Dette har udviklet en teknik til at "streame" indhold, der er gemt i skyen til brugerens skrivebord efter behov.