Anonim

Det har været stille omkring Blackberry i lang tid. Sidst men ikke mindst led virksomheden betydelige tab sidste år og er i øjeblikket under omstrukturering - nye enheder er ikke vist i Tyskland siden Z30. Men det er ved at ændre sig, da Blackberry CEO John Chen viste to nye smartphones på den årlige konference. Virksomhedslederen havde med Blackberry Classic en ny telefon fra slå af en Q10 og den nye producentens flagskib Blackberry Passport med det. Den sidstnævnte smartphone er den enhed, der har hjemsøgt Internettet i flere måneder som Q30-kodenavnet "Windermere".

Her er et klart billede af John Chen og #BlackBerry Passport pic.twitter.com/LevDPCqFVu

- David Friend (@dj_friend) 19. juni 2014

Selvom Chen nu officielt har bekræftet begge enheder og tydeligt viste dem for de tilstedeværende, blev der ikke afsløret detaljer om funktionerne i de nye Blackberrys. I det mindste for Blackberry Passport, der skal afholdes i de kommende måneder i London, en separat lanceringsbegivenhed, med september har Chen også allerede kaldet en udgivelsesdato for det nye flagskib. Ifølge rygter vil Blackberry Q30 "Windermere" alias Passport være udstyret med et 1.400 x 1.400 pixel berøringsskærm med mindst 4 tommer og et ekstra QWERTY-tastatur. Den specielle funktion: Skærmen vil være firkantet, selve enheden falder som set fra ganske bred. En styreplade skal også være ombord og placeret under de haptiske knapper - trykpunktknapperne bruges således samtidig som et berøringsindgangsfelt. Derudover er et 13-megapixel kamera, 3 GB RAM og et 3.450 mAh stærkt batteri til at være ombord på Passport.

Den klassiske Blackberry-smartphone, der tidligere blev ført som Q20, vises lidt senere, sandsynligvis i november. Det kan forventes, at begge nye smartphones er udstyret ex fungerer med Blackberry-operativsystemet i version 10.3, som det er kendt for at gå i efteråret i starten. Det inkluderer også en applikation, der giver adgang til mere end 240.000 apps fra Amazon Appstore-tilbudet.

drevet af AreaMobile