Anonim

Og Oracle ser ud til at være klar til at bruge mere end 5 milliarder dollars på Micros, som er specialiseret i gæstfrihed (gæstfrihed og gæstfrihed) og handelssoftwareløsninger, ifølge det finansielle nyhedsbureau Bloomberg. En grad er stadig ikke sikker. Oracle-chef Lawrence "Larry" Ellison er på udkig efter interessante overtagelseskandidater for at øge virksomhedens vækst i salget på ti kvartaler.

Oracle har allerede ønsket at overtage Micros, der er til stede i Tyskland med datterselskaberne Micros Retail og Micros-Fidelio, for seks år siden fortsætter det med at citere insidere. Den daværende administrerende direktør Tom Giannopolous (nu bestyrelsesformand) var på det tidspunkt med en underskriftskontrakt i posen fra Micros-hovedkvarteret i Columbia., Maryland, fløj til Californien, før overtagelsen derefter blev annulleret i sidste øjeblik.

Under alle omstændigheder fik Micros-aktier nyheden meget godt i går; papiret lukkede 15 procent højere på 66, 33 dollar i New York, da de steg i mellemtiden med 22 procent. I mellemtiden steg Oracle-aktier mindre end en procent til $ 42, 32.

spoods.de