Anonim

For Basketball Bundesliga (BBL) er at begynde en ny mediealder. BBL har tildelt De Medche Telekom alle medierettigheder for de næste fire sæsoner til 2017/18. Dette annoncerede ligaorganisationen og virksomheden tirsdag i Bonn. "Det er en historisk dag, vi har den bedste medierettighedssituation nogensinde, " sagde BBL-direktør Jan Pommer. "Mere basketball er ikke muligt, det er en ny dimension."

Basketballfans vil kunne se alle 306 Bundesliga-kampe i hovedrunden, alle slutspil, cupkampe og Champions Cup live (live kamp) mod sæsonen 2014/15. "Dette er et stort skridt, der generelt gør basket i Tyskland meget godt", sagde Ingo Weiss, præsident for det tyske basketballforbund (DBB)

spoods.de

Transmissionerne kan modtages på tv, på en smartphone, tablet eller pc. En Bundesliga-kamp pr. Kampdag bør tilbydes på gratis tv. For telekunder er tilbudet gratis, andre basketballentusiaster kan tilmelde sig mindre end ti euro om måneden. I de sidste fem år ejede tv-stationen Sport1 BBL-medierettighederne.

Ifølge BBL er tv'et blevet fordoblet i de sidste fem år med udsendelserne på Sport1 tv-dækningen. Derudover er antallet af tilskuere ved kampene i hallerne steget med en tredjedel til 1, 88 millioner besøgende. "Vi er dybt overbeviste om, at vi med denne konstellation har taget det rigtige skridt for at inspirere endnu flere mennesker til basketball, " sagde Pommer. I Tyskland er der omkring 16 millioner mennesker, der er interesseret i basketball.

Det er aftalt at ikke offentliggøre den økonomiske mængde af den fireårige kontrakt. "Men vi kan antage, at vi har forbedret os meget, " forklarede Pommer. For overførsel af et BBL-spil pr. Spildag i gratis tv er stadig på udkig efter en partner. "Vi taler med Sport1, men der er også andre interesserede parter, " sagde Pommer. For at give en bedre orientering for basketballfans, der vil følge handlingen på de forskellige platforme, skal tip-off-tidspunkterne for kampene fredag, lørdag og søndag omdefineres. "Ansvaret ligger hos BBL, " sagde Pommer. (Dpa / tc)