Anonim

Den kombinerer O2 (til en pris på mindre end ti euro pr. Måned og Seat med kun en regning) de mere end 160 funktioner i skytelefonsystemet fra Nfon med faste priser for opkald til alle tyske mobil- og faste netværk.

Målgruppe for digital telefon drevet af Nfon Ifølge en fælles erklæring fra partnerne, især små og mellemstore virksomheder. Digital telefon distribueres udelukkende via Telefónica i Tyskland via kontoadministratorer, der er specielt uddannet af Nfon og via kvalificerede partnere; Telefónica yder også support på første niveau.

spoods.de

"Det velopfattede marketingkoncept til O2 Unite og Digital Phone var især overbevisende for samarbejdet. Kontoadministratorerne har en ny og interaktiv app, der ikke kun giver dem individuel rådgivning, men også en konsultation på stedet give et skræddersyet tilbud, "kommenterede Jürgen Städing, produktdirektør for Nfon AG.

 1. Virksomheder opererer uafhængigt af deres telefoniløsninger
  Ifølge en undersøgelse foretaget af markedsanalyse- og konsulentfirmaet Pierre Audoin Consultants (PAC), betjener 91 procent af alle undersøgte virksomheder deres egen telefoniløsning.
 2. IT-integration, fleksibilitet og mobilitet
  Ifølge undersøgelsen er mobilitet, IT-integration og fleksibilitet de vigtigste it-udfordringer, som virksomheder ofte ikke kan tackle med deres nuværende PBX'er.
 3. Større investeringsbølge forventes
  50 procent af de tyske virksomheder ønsker at udvide eller modernisere deres nuværende telefoniløsninger i løbet af de næste tre år. Mange it-beslutningstagere flirter med en telefoniløsning fra skyen.
 4. Tysk telefon
  I Tyskland er der mange tjenesteudbydere, der tilbyder telefoni fra skyen, såsom den tyske telefonstandard AG fra Mainz.
 5. Matelso
  Metelso GmbH fra Stuttgart
 6. nfon
  Nfon AG fra München
 7. Placetel
  Placetel er en TK-tjeneste fra Finocom AG i Düsseldorf.
 8. TeamFON
  Teamfon GmbH fra München.
 9. Vodafone OfficeNet
  Vodafone OfficeNet fra Vodafone GmbH fra Düsseldorf.
 10. Manglende anmeldelser
  Næsten 60 procent af de undersøgte IT-ledere siger, at der simpelthen var for få rapporter og referencer inden for skytelefoni. Derudover kender næsten halvdelen af ​​virksomhederne ifølge undersøgelsen endnu ikke tilsvarende løsninger og udbydere.
 11. Store sikkerhedsproblemer
  Hver anden virksomhed har generelt lav tillid til skyløsninger, hovedsageligt på grund af sikkerhedsmæssige bekymringer. Ifølge undersøgelsen er 67 procent af de adspurgte bange for, at data vil blive manipuleret eller falde i de forkerte hænder.