Anonim

Elbilspecialisten Tesla lader alle konkurrenter bruge deres teknologier gratis. Dette skulle fremskynde spredningen af ​​motordrevne køretøjer, skrev Tesla-grundlægger Elon Musk i en blogindlæg sent på torsdag. Tesla vil ikke anlægge retssager mod virksomheder, der forsøger at bruge det patenterede teknologi fra det californiske selskab.

"Vi følte os tvunget til at ansøge om patenter, fordi vi var bange for, at de store bilfirmaer ville kopiere vores teknologi og derefter bruge deres magt i produktion, salg og markedsføring for at besejre Tesla, " skrev Musk. Men elbilforretningen er stadig lille. "Vores virkelige konkurrence er ikke de få elbiler, der ikke kommer fra Tesla, men oversvømmelsen af ​​biler med forbrændingsmotorer, der forlader fabrikken hver dag."

spoods.de

Tesla er en pioner inden for fuldt elektriske biler og solgte for nylig godt 20.000 køretøjer om året. Produktionen udvides snart og tilføjes til den nuværende Model S more model-serie. Samtidig bygger virksomheden et netværk af hurtigladestationer i USA og i Europa. Musk er en milliardær medstifter af betalingstjenesten PayPal, der også prøver som rumentreprenør. (Dpa / tc)