Anonim

På grund af en uventet høj efterspørgsel fra erhvervskunder til klassiske pc'er hævede gruppen fra Santa Clara, Californien sin prognose torsdag. Efter børsen var aktierne efterspurgte. Aktiekursen steg med næsten seks procent.

I andet kvartal forventes et salg på 13, 4 til 14 milliarder dollars (op til 10, 3 milliarder euro), sagde Intel. Indtil videre var 12, 5 til 13, 5 milliarder dollars målrettet. Gruppen satte også linjen lidt højere for året som helhed. I stedet for en stagnation forventer Intel nu, at salget vil vokse. Udgifterne til forskning og udvikling vil også være større end tidligere planlagt. Også for bruttomargin gav Intel sig selv mere selvsikker.

spoods.de

Intel er tophund i branchen med processorer til hjemme- og virksomheds-pc. Men gruppen havde overskredet tendensen mod smartphones og tablets, der tegner sig for en stigende andel af det samlede marked. Intel arbejdede for nylig hårdt for at integrere sine chips i hverdagslige enheder til at oprette forbindelse til Internettet. Det spænder fra bilen til babymonitoren. (Dpa / tc)