Anonim

Hvorvidt open source-gruppen fra Raleigh i den amerikanske delstat North Carolina med RHEL 7 nu som annonceret "virksomhedsoperativsystemet omdefineret", er åben over for spørgsmål - under alle omstændigheder indeholder den nye store udgivelse et helt sæt vigtige og interessante nye funktioner og moderniserer Red Hat Enterprise Linux tre og et halvt år efter RHEL 6. Den vigtigste innovation er den brede støtte fra "Linux Containers", der skal være (blandt andet et samarbejde med Docker, som i dag er ridder af en virtuel anerkendelse fra Google).

Med Linux-containere, software og dets systemmiljø kører direkte under værtkernen (med RHEL 7, forresten, er dette baseret på version 3.10 med Technology Preview indbygget Kpatch, som tillader sikkerhedsopdateringer uden genstart), men ellers får intet af, hvad der sker der, Dette undgår overhead for virtualisering af fulde systemer, såsom Xen eller (mindre) KVM. Docker kan bundte en applikation sammen med alle de nødvendige systemkomponenter og biblioteker i en pakke, der kører med navneområdet teknikker for aktuelle kerner i et så isoleret område.

Andre tilføjelser til RHEL 7 inkluderer

  • Forbedringer i filsystemer; Som standard er XFS nu aktiveret, som nu kan håndtere volumener op til 500 terabyte (tidligere 100 TB);

  • Sikker adgang for brugere fra en Microsoft Active Directory-katalogtjeneste ("Cross Realm Trust") for mere fleksibilitet og support af heterogene datacentre samt

  • Forbedrede styringsindstillinger gennem for eksempel den forbedrede procesmanager "systemd", foruddefinerede ydelsesprofiler eller support til det åbne systemadministrationsramme OpenLMI.

Der er også nogle mindre forbedringer og ændringer, såsom et nyt installationsprogram (svarende til det fra Fedora-projektet), Gnome 3.8 "Classic" som standard desktop, migrering af virtuelle KVM-maskiner fra RHEL version 6 til 7 uden ændring eller nedetid, MariaDB 5.5 som Standard erstatning for blandt andet MySQL og nyere versioner af Apache Httpd, Samba, LDAP og SSHD.

"RHEL 7 hjælper med at introducere nyere teknologi såsom Linux-containere og relateret Docker-software i store virksomhedsmiljøer - med den stabilitet og certificeringer, som virksomheder kræver, " sagde Red Hats meddelelse citeret af Jay Lyman, senioranalytiker ved 451 Research. Dette var afgørende i betragtning af det voksende antal virksomheder, der blandede nye teknologier og metoder såsom Cloud, Agile og DevOps med deres eksisterende infrastruktur, processer og regeringsførelse.

Booz Allen Hamilton ser RHEL 7 som en grundlæggende komponent i en moderne skyinfrastruktur, attesterer dets rektor for digital platforminfrastruktur Munjeet Singh - især til integration af Docker- og Linux-containerelementer: "Vi ser såvel som Red Hat-containeret applikationer som udviklingen af ​​applikationslevering. "