Anonim

Den tidligere leder af betalingstjenesten PayPal, David Marcus, går til Facebook og tager et skridt bagud på karrierestigen ved indkøb. Marcus vil være ansvarlig for verdens største online netværk som vicepræsident for messemeddelelsesservice Messenger. WhatsApp's erhvervelse af milliarder dollars falder ikke inden for dens kompetence, som Facebook præciserede.

Den 41-årige Marcus skulle udvikle en forretningsmodel for Facebook Messenger, rapporterede det finansielle nyhedsbureau Bloomberg tirsdag. Den gratis service er blevet outsourcet til en separat app og har omkring 200 millioner brugere.

Marcus skrev til støtte for ændringen i et Facebook-indlæg, hans post hos PayPal var blevet mere og mere af en ren administrativ opgave. Derfor har han tænkt på et job i nogen tid, hvor han igen ville være tættere på produktudvikling. Facebook-grundlægger Mark Zuckerberg overbeviste ham med visionen om messaging-tjenester. For omkring tre år siden kom Marcus over Ebays PayPal-datterselskab med køb af sin lønnsstart Zong. Han viste sig at være en stærk fortaler for nye betalingstjenester i smartphonen, som skulle erstatte kort og kontanter. Chefen for Ebay-gruppen, John Donahoe, overtager ledelsen af ​​PayPal, der handler selv. (Dpa / tc)

spoods.de