Anonim

Et halvt år efter lanceringen af ​​deres seneste spilkonsoller kæmper Sony og Microsoft om fordel for die-harde spillere med nye, detaljerede spil. På E3-spiludstillingen i Los Angeles gav begge virksomheder udsigt til næste måneds program til Playstation 4 og Xbox One. Det dominerer actionspil, hvor de tekniske muligheder for de nye konsoller, der skal udtømmes. Sony annoncerede også detaljer om sin nye spilstreamingtjeneste.

Microsoft vil genvinde den vigtige målgruppe for de intensive spillere til sin Xbox One med de nye titler. "Xbox One er det bedste sted til spil, " sagde den nye Xbox-chef Phil Spencer mandag aften. De nyligt viste titler er lige begyndelsen. "Vi bringer nye udviklere til Xbox One."

I cirka 90 minutter præsenterede Spencer uddrag fra titler som "Sledgehammer", "Call of Duty Advanced Warfare" og "Forza Horizon 2". Sidstnævnte skulle allerede være tilgængelig den 30. september. Det vigtige spil til Microsoft "Halo" får for første gang udelukkende en "Master Chief Edition", der kommer den 11. november på markedet. "Halo 5", som mange fans forventer, følger næste år.

Den seneste version af konsollerne har været på markedet i mere end et halvt år. I løbet af denne tid har Sonys Playstation 4 føringen inden for salg og har sikret en føring på omkring 2 millioner flere solgte enheder.

Microsoft havde lavet nogle fejl ved premieren på sin Xbox One i november. Virksomheden promoverede konsollen som et generelt underholdningscenter, hvilket især irriterede diehard-spillerne. Derudover var Xbox One by Kinect bevægelseskontrol omkring 100 euro dyrere end Sonys Playstation 4. I mellemtiden tilbyder gruppen Xbox One uden Kinect for omkring 100 euro mindre.

Sony lancerer en game-streamingtjeneste fra nettet. I slutningen af ​​juli skulle en testfase begynde i Nordamerika. At sparke omkring 100 spil af Playstation 3 vil være tilgængelig, som Sony annoncerede i aftenen tirsdag. Tjenesten med navnet "Playstation Now" er blandt andet at sikre, at også købere af de nye Playstation 4-spil kan spille for den foregående konsol. De kan ikke spilles på Playstation 4 på grund af forskellig teknologi.

Sony bringer også Box Playstation TV ud i år, som skulle give adgang til Sonys film- og musiktilbud ud over streaming-spil. Der var endnu ingen oplysninger om en europæisk lancering.

Ligesom sin konkurrent Microsoft på sin Xbox One, gav Sony også en forhåndsvisning af nye spil i Los Angeles som "Little Big Planet 3" og "The Order 1886". (Dpa / tc)