Anonim

Han var overbevist om, at amerikanske borgere ville tage en meget mere kritisk holdning til brugen af ​​deres data i løbet af de næste fem til syv år - meget mere radikalt end europæere, sagde administrerende direktør Axel Springer til Handelsblatt (fredag).

NSA-skandalen var et vendepunkt i opfattelsen, sagde avisen Döpfner. "Og når mange mennesker siger, at det ikke påvirker mig, er det fordi nogle globale sektormonopoler har tilbudt dem en forførende aftale: Jeg køber din sjæl med den tilsyneladende vejafgift for mine tjenester, og din sjæls navn er dine data, din opførsel ", sagde mediechef. "Og jeg kan tjene penge på dine data og manipulere din adfærd - det er en opfattet frihed, der i sidste ende koster meget mere: frihed."

Döpfner understregede med hensyn til industrigiganterne Google: "Det er i alles interesse at have et langsigtet stabilt økosystem for digital konkurrence." Han fortsatte, "Vores byggesten er ordet, informationen, tanken, grebet om den gamle medieindustri bliver mere og mere vigtig, med 75 procent af vores annonceindtægter og 67 procent af vores driftsoverskud kommer fra digitale virksomheder." Strukturen har ændret sig dramatisk. " (Dpa / tc)

spoods.de