Anonim

Stackfield støtter derfor andre startups, der er yngre end to år, med at opbygge virksomheden ved at give dem 20 Stackfield-licenser gratis i to år (de koster normalt $ 2.400). På denne måde gør Stackfield naturligvis også sit eget produkt kendt - en platform for kommunikation og samarbejde i skyen.

Stackfield giver dig mulighed for at oprette dit eget projekt til hvert projekt, der kan tilpasses. Disse projekter kan udstyres med forskellige muligheder for den respektive applikation på en modulær måde: e-mail, instant messaging, opgave- og filstyring, projektstyring og kundespecifikke moduler (for eksempel CRM, personaleadministration).

Stackfield kortlægger ikke kun alle processer i realtid, men giver også den højeste sikkerhedsstandard på markedet i dag gennem ende-til-ende datakryptering (allerede i browseren på klientsiden).

Stackfield blev grundlagt i sommeren 2012 af den indfødte rumænske Cristian Mudure. Han kom til Tyskland i 1999 og blev selvstændig med 23 som programmerer og konsulent for blandt andet Post og Deutsche Bank. For to år siden besluttede Mudure at fokusere helt på en krypteret, moderne samarbejdsplatform kaldet Stackfield, "dybest set et virtuelt kontor." Målgruppen er hovedsageligt små og mellemstore virksomheder.