Anonim

Han skulle tage sig af kernevirksomheden i præsidentens rang og også tiltræde bestyrelsen, sagde det Californiske firma sent onsdag. Udbyderen af ​​kameraer til sport og fritid ønsker at tage op til 100 millioner dollars, når de offentliggøres, som vist i det nyligt offentliggjorte aktiemarkedsprospekt. Summen kan stadig ændres, der er endnu ikke en aftale.

Bates var kommet til Microsoft med Skype-overtagelsen og blev også handlet der som en mulig efterfølger af mangeårige administrerende direktør Steve Ballmer. Lederen af ​​Windows-giganten kom til sidst, men virksomhedens veteran Satya Nadella. Hos GoPro skal Bates grundlægger og chef Nicholas Woodman hjælpe. (Dpa / tc)

 1. Gopro Hero 3 (Silver Edition)
  Med de nye Hero 3-kameraer (Black Edition, Black Edition Surf, Silver Edition og White Edition) har Gopro fire enheder, der er kendetegnet ved et robust design. Den vandtætte skal skal ikke beskadiges af et stort fald. Derudover bringer kameraerne kun 74 gram på vægten.
 2. Gopro Hero 3 (Silver Edition)
  En anden fælles funktion er et integreret Wifi-modul. På denne måde kan billeder og videoer sættes relativt let online. Nyt til de fire udgaver er, at de kan kontrolleres ved hjælp af Gopro-appen.
 3. Gopro Hero 3 (i aktion ved snowboarding)
  Alle modeller kan optage i 1080p (Full HD). Ikke desto mindre er gadgets forskellige i foto- og videooptagelser. Black Edition og Black Edition Surf når den højeste værdi med tolv megapixel. Den hvide udgave skaber imidlertid kun fem megapixel.
 4. Gopro Hero 3 (i brug under surfing)
  Showpiece til Black Edition og Black Edition Surf Camera er videotilstand. De to kameraer tilbyder opløsninger mellem 720p og 4K Cin (4096 x 2160 pixels). Gopro fremmer dette med evnen til at opnå "professionelle filmkvalitetsvideoer".
 5. Gopro Hero 3 (i aktion under skiløb)
  I fototilstand kan brugeren lave forskellige serier af fotos, med Black Edition og Black Edition-Surf, der giver mulighed for op til ti billeder i sekundet. Den hvide udgave når mindst tre fotos i sekundet.
 6. Gopro Hero 3 (kører på motorcykel)
  For at gemme sine fotos og videoer understøtter Hero 3-modeller MicroSD-kort op til en kapacitet på 64 gigabyte. Dataene kan gemmes på hjemmecomputeren med et USB-kabel. Understøttede pc'er og notebooks med Windows og OSx operativsystem.
 7. Gopro Hero 3 (Silver Edition tilbehør)
  Ligesom udstyret på kameraerne varierer prisen betydeligt. For eksempel koster Gopro White Edition med tilbehør omkring 250 euro på Amazon. Silver Edition tilbydes for 300 euro. Den dyreste er Black Edition med 424 euro. Leveringsomfanget inkluderer forskellige tilbehør, beslag og spænder, som kameraerne kan monteres på, f.eks. På hjelme eller direkte på cykler. Mere information kan findes på Gopro-webstedet.
spoods.de