Anonim

Begge virksomheder ønsker blandt andet at udvikle nye produkter til erhvervskunder i lyset af voksende farer ved digitale trusler for at forbedre beskyttelsen, f.eks. Mod cyberangreb, som virksomhederne meddelte i München fredag. Allianz har allerede lanceret et tilbud til cyberkriminalitetsvirksomheder i sin Global Corporate & Speciality (AGCS) forsikringsløsning, Allianz Cyber ​​Protect. F.eks. Kompenseres økonomisk for indkomsttab på grund af forretningsafbrydelse, udgifter til at informere berørte kunder, it-kriminaltekniske undersøgelser, gendannelse af data eller endda erstatningsansvar - alt op til et maksimalt forsikringssum på 50 millioner euro.

Dette tilbud vil nu blive yderligere udvidet ved hjælp af Telekom's tekniske infrastruktur og kundegrundlag. "Inden for cybersikkerhed opnår vi allerede en omsætning på omkring 100 millioner euro, " rapporterede Telekom-bestyrelsesmedlem Reinhard Clemens på en pressekonference. Dette felt skal udvides og det eksisterende kundepotentiale øges - "vi ser i Europa et markedspotentiale for cybersikkerhedsprodukter på 700 til 900 millioner euro". Allianz's ekspertise, især inden for risikostyring, bør også åbnes for Telekom-kunder, som der ikke har eksisteret et forretningsforhold indtil videre. Omvendt ønsker Allianz at positionere sig stærkere inden for it-sektoren, sagde Allianz-bestyrelsesmedlem Christof Mascher. Som et af de første skridt planlægger partnerne at opbygge et fælles Security Operations Center (SOC), hvis kompetencer går ud over Telekom's for nylig lancerede Cyber ​​Defense Center. Især for tyske virksomheder i den øverste middelklasse bør der oprettes et centralt kontaktpunkt, som virksomhederne kan henvende sig til med spørgsmål omkring emnerne cybersikkerhed og risikostyring.

spoods.de

Op til 43 millioner tyske smarte hjem

I det private kundesegment håber Allianz og Telekom også på yderligere forretninger med bundne servicetilbud, såsom den sensorkontrollerede overvågning af lejligheder, som for eksempel vil advare brandvæsenet i tilfælde af brand, men også starte skadesløsningen. For eksempel præsenterede det Bonn-baserede firma for nylig platformen "Qivicon", der bruges til at udvikle tekniske komponenter til det netværkede hjem - såsom intelligente radiatortermostater, røgdetektorer, adapterstik og dørvinduskontakter. Denne individuelt konfigurerbare "Smart Home" -pakke, der koster en engangs € 300, kan nu udvides med en "Allianz Assist" -politik til € 120 om året. Hvis for eksempel et vandrør er ødelagt, registrerer telesensorer skaden, underretter brugeren via smartphone-appen og rapporterer problemet til Allianz-nødhotellet.

I det næste seks måneder ønsker partnerne først at se, hvor meget marked og efterspørgsel efter smarthusløsninger i kombination med forsikringsselskaber virkelig er. "Vi henvender os nu til alle 43 millioner tyske husstande - også dem, der ikke har en Telekom-forbindelse i drift, " siger Clemens. Derefter ville det også være vigtigt at integrere tilbudet om smarthus i relaterede klassiske forsikringer som husholdningseffekter eller bygningsbeskyttelse og måske foretage prisjusteringer af disse, hvis kunderne ville bruge begge dele, tilføjede Mascher. (med materiale fra dpa)

 1. Brugervenlig bygningsautomation fra HomeBrace
  Virksomheden HomeBrace fra Urbach har udviklet en meget brugervenlig type bygningskontrol til Android og iOS.
 2. Eaton
  Løsningen, som også er egnet til handicappede, er baseret på aktuatorer og sensorer fra Eaton.
 3. Eaton
  Sådan fungerer det detaljeret.
 4. Crême - et lavenergihus i Dortmund
  Ifølge Jung-Manager Turgut kom de fleste ordrer tidligere fra virksomheder eller, som med dette lavenergihus, fra private nybygninger i luksussegmentet. Men det har ændret sig markant, selvom sådanne creme tærter bestemt skulle give det mere sjovt.
 5. Fristende "skatteøer"
  Fjernbetjeninger via fjernbetjeninger og alle for det meste rene ø-løsninger. Det stærke motiv for netværk er skygge og lysstyring (lige på billedet). Ude på smart home gør også netværksaktiverede enheder som tv og AV-modtagere (tilbage med matchende smartphone-app).
 6. Ung med tilsluttet leve
  Sådan ser Jung det intelligente hjemmenetværk med sit eget KNX-system. I centrum er huset, og det er grunden til, at temaverdenerne lys, husholdning, pleje, energistyring, sikkerhed, mørkere og klimatologi samt underholdning og multimedia er samlet.
 7. Smartphone på strømmen
  Gembird sælger også den "grønne" etiket EnerGenie, blandt andet WLAN IP-stikkontakten EC-PMS2-WLAN med fire ud af seks programmerbare slots via en smartphone-app inkluderet i pakken.
 8. Tobit tager lidt gas væk
  Tobit var i lang tid en af ​​de drivende it-kræfter i det smarte hjem sker og er sammen med informationsserveren David såvel som med …
 9. Tobit service
  … ConceptHotel, ConceptHome …
 10. Tobit indgang
  … og catering til bambus …
 11. Tobit grøn
  … stadig aktiv …
 12. Tobit rød
  … men ikke med samme hastighed som før.
 13. Miele @ home bliver trådløs
  Indtil videre har Miele indstillet sine egne strømlinetilslutninger, når de netværkser husholdningsapparater med Miele @ home kommunikationsmoduler.
 14. Miele oversigt
  Hvad Qivicon-platformen angår, skifter premium-mærket i øjeblikket til ZigBee-radiotransmission.
 15. Miele Infoservice
 16. ABB, Bosch, Cisco og LG forenede sig
  Parallelt med Qivicon-initiativet har ABB, Bosch, Cisco og LG aftalt at etablere en fælles åben standard for at lade alle enheder, uanset om de er tilsluttet, have et sprog gennem en hjemme-gateway.
 17. Samsung indeholder alt
  Her er den koreanske Samsung samt skytjenester, smartphones, tablets
 18. Samsung vaskemaskine
  og husholdningsapparater fra en enkelt kilde ønsker også at integrere bærbare og smarte tv'er i det smarte hjem. Kommandocenter for vaskemaskinen kan også være det lille smartur.
 19. Lavvande i køleskabet
  Shopping til den højeste jernbane demonstreres ved denne opfattelse af det triste køleskabsindhold demonstreret af Siemens på IFA 2013. Den elendige tippende øl vækker tanker om "En mand ser rød".
 20. Siemens energimester
  Ikke længere et fremtidig scenarie: Brug tabletten til at kontrollere opvaskemaskinens energistatus.
 21. Siemens indkøbsliste
  Også indkøbslisten på smartphonen hører til den …
 22. Siemens madlavningsidéer osv.
  naturligvis baseret på madlavningsforslag …
 23. Siemens oversigt
  … som også er en del af mobiloversigten - på smartphonen ….
 24. Siemens oversigt
  … eller tabletten.
 25. Siemens oversigt
  Bekymringen for, at ovnen er startet, er også fortiden. Du ved også, hvornår hjemmet er vaskeriet færdig.
 26. Smart opvarmning
  Varmeingeniør Buderus har også en klar idé om sit bidrag til det smarte hjem
 27. RWE forventer en enorm markedsvækst
  Energigiganten RWE (her med løsninger fra Buderus) forventer hjemmeautomatisering inden 2025 med et markedsvolumen på 20 milliarder euro i Tyskland.
 28. Brug solenergi mere intelligent
  Hvordan solenergi kan bruges mere intelligent i fremtiden vises i dette skematiske diagram af Miele. Kun elbilen som mobil strømopbevaring mangler.
 29. RWE kontrolsystem
  Naturligvis kan alt styres og styres af tablet.
 30. Liebherr: Én for alle
  Ved hjælp af et PLC-modul og HomeDialog, der fås som tilbehør, kan op til seks Liebherr-køleenheder styres af en central masterenhed.
 31. digitalSTROM
  Eftermonteringsløsningerne fra digitalSTROM kan bruges via eksisterende switches, Internettet eller smartphonen.
 32. AVM
  Også Fritzbox-udbyderen AVM har sine ideer og produkter til Smart Home.
 33. AVM Fritz Powerline
  Disse inkluderer AVM Fritz Powerline-adapter
 34. Belkin
  Her er en smart afsætning fra Belkin.
 35. Energenie
  Energenie er kendt for sine programmerbare IP-strømstrimler.