Anonim

Prisen adskiller godt design og brugervenlighed. Det handler om at gøre løsninger fra den digitale verden (software, hardware eller applikationer) mere funktionelle og brugervenlige. CeBIT Innovation Award tildeles af det føderale ministerium for uddannelse og forskning (BMBF) og Deutsche Messe AG.

I år er juryen på udkig efter innovative løsninger til it-sikkerhed og privatliv i den specielle kategori "Brugbar sikkerhed og privatliv". "Vi ser frem til indlæg, der for eksempel viser enkle løsninger til kryptering af e-mails, " siger juryformand Gesche Joost. I den specielle kategori vil der blive tildelt ideer, der repræsenterer både et væsentligt bidrag til interaktion mellem mennesker og maskiner såvel som it-sikkerhed og privatliv.

spoods.de

CeBIT Innovation Award tildeles i alt 100.000 euro og tildeles for tredje gang på CeBIT 2015 (16. til 20. marts). Forsknings- og udviklingshold fra universiteter, forskningsinstitutter eller virksomheder - universitetsuddannede skulle ikke have været ældre end fem år - fra Tyskland. Ikke kun computerforskere, men også specialister inden for computergrafik, datafusion, design eller brugervenlighed adresseres.

Information om CeBIT Innovation Award 2015, ansøgningsdokumenter, betingelser for deltagelse og vinderne 2014 er tilgængelig på internettet på www.cebitaward.de.