Anonim

MPSA siges at give et kontraktmæssigt grundlag for transaktionskøb og brug af Microsoft-teknologi og er ifølge Microsoft et første skridt i omdannelse af Microsofts volumenlicensprogrammer og kontrakter til en enkelt kernekontrakt. "Overgangen til et enheds- og servicevirksomhed kræver også en ny volumenlicensmodel, der er moderne, enkel og smidig, " kommenterede Claudia Fischer, volumelicenseringsleder hos Microsoft Tyskland.

Kunder kan vælge, hvordan man anskaffer teknologi på MPSA: som en softwarelicens, cloud-service eller hybridløsning (= softwarelicenser til hjemmesejerskab plus abonnement på onlinetjenester). Den nye kontraktmodel er ideel til licens til en hybrid cloud-løsning, siger Microsoft-Fs. Fischer. Kunderne kunne skræddersy begge optioner under en kontrakt til deres individuelle behov og derved modtage en samlet pris.

I forbindelse med MPSA kan køb af Microsoft-teknologi kaldes købskonti, der er defineret af kunden. Både juridiske personer og individuelle organisatoriske enheder, såsom afdelinger eller projektgrupper, kan defineres; Kunder bør således al gusto være i stand til at kortlægge en centraliseret eller decentral købsstruktur.

Derudover har Microsoft også udviklet en ny administrationsportal for de licenser, der er erhvervet under MPSA, hvilket i høj grad skal forenkle styringen af ​​licenser og tjenester. Ud over oplysninger om det nye licensprogram er der selvbetjeningsmuligheder til styring af licenser, hurtig adgang til onlinetjenester, software-downloads og produktnøgler.

spoods.de