Anonim
Image
Foto: Salesforce.com

De to virksomheder sagde, at Salesforce-kunder nu kan få adgang til virksomhedssoftwarespecialistplatformen fra skyen direkte gennem Microsofts Windows- og Windows Phone 8.1-operativsystemer. En pre-release version af Salesforce1 til Windows og Windows Phone 8 forventes at være tilgængelig i efteråret, men den endelige version forventes at blive frigivet i 2015.

Office Mobile, Office for iPad og Microsofts Office 365 online-kontorpakke vil også blive forbundet direkte til kundestyringsplatformen i fremtiden. Det skal gøre det muligt for brugere at få adgang til, redigere, samarbejde med eller samarbejde om Office-indhold i Salesforce og Salesforce1. Derudover oprettes muligheden for at forbinde Salesforce-data med Excel og Power BI til Office 365 for bedre at visualisere informationerne og få ny indsigt.

Derudover er der også en Salesforce-app til Outlook, det er også meningen, at Salesforce-brugere også kan bruge Microsofts cloud-tilbud OneDrive for Business og SharePoint Online som integrerede opbevaringsløsninger.

spoods.de

Med det nye samarbejde fortsætter Microsofts administrerende direktør Satya Nadella virksomhedens partnerstrategi med engang bittere modstandere i den vigtige skyvirksomhed. Selv med Europas største softwarehus SAP og den amerikanske tungvægt Oracle, arbejder Microsoft sammen trods al rivalisering.

Partnerskabet rejser spørgsmål om fremtiden for Microsofts egen Dynamics CRM-løsning, som konkurrerer med Salesforce. Ikke desto mindre ønskede Microsoft og Salesforce ikke at svare under et konferenceopkald om det nye samarbejde. Mens Nadella blokerede fuldstændigt, sagde Salesforce CEO og grundlægger Marc Benioff, at partnerskabet var centreret omkring de to selskabers centrale indtægtsgenererende produkter: Salesforces CRM-software, Microsoft Windows og Office.