Anonim

En overraskelse: Efter ti fjerdedele af salgsnedgangen i EMEA-regionen (Europa, Mellemøsten og Afrika) steg omsætningen igen for første gang. Selvom server-Bauer solgte kun 547.900 systemer, eller 6, 1 procent mindre end et år tidligere, men omsætningen steg med 2, 5 procent til 3, 03 milliarder dollars. Gartner-analytikeren Adrian O'Connor sagde, at det var "en velkommen lettelse for serverproducenter", hvor han sagde, at de kraftige fald i især ikke-x86-produktsegmenter i det mindste midlertidigt er aftaget.

Efterspørgslen er på vej, fortsætter O'Connor; Udfordringer forblev. "Vi forventer, at brugere vil begrænse deres investeringer i et stykke tid, og platformmigration vil forblive et problem, " sagde Gartner-manden. "Selvom vi forventer at se en stigning i omsætningen i 2014, er virkeligheden, at markedet opererer på et markant lavere niveau end før nedgangen i 2008."

På serverproducentens side er Hewlett-Packard i frontrangementet både i første kvartal og globalt såvel som i EMEA med hensyn til mængder og salg. Flere detaljer interesseret i de detaljerede Gartner-tal.

spoods.de