Anonim

Meget stærkere end den forrige model Surface Pro 2, den nye Surface Pro 3 er en ultrabook uden et tastatur (men med en fan). Med Full HD-skærm har Microsoft øget diagonalen til 12 tommer. Billedformatet blev ændret fra typisk 16: 9-filmforbrug til 3: 2 (2160 x 1440 pixels, Cleartype, fabrikskalibreret med farve) for amerikanske papirstørrelser, med det resultat, at skærmen nu er betydeligt større bedre end før til kontoransøgninger.

Microsoft ønskede også at forbedre muligheden for at bruge Surface Pro 3 med en magnetisk forankret type dæksel som en bærbar computer på lårene (spøgtigt omtalt som "lapability"). Det integrerede "Kickstand" -stativ er nu næsten trinløst justerbart. Den nye Surface Pro er også kun 9, 1 millimeter tyk og vejer 798 gram og dermed markant mindre toptung. Batteriets levetid er Microsoft med ni timer, mens du surfer over Wi-Fi.

Lige fra @Panos_Panay # SurfacePro3 ordbogen. #lapability pic.twitter.com/9ewZftP5JA

- Surface (@surface) 20. maj 2014

Den medfølgende Surface Pen i aluminiumskjolen åbnes med et klik på notehåndteringen OneNote og gemmer med et dobbeltklik på bagsiden af ​​et skærmbillede. I øvrigt har Microsoft skiftet leverandør til digitaliseringspen-kombinationen og bruger nu N-trig i stedet for Wacom.

Andre funktioner i Surface Pro 3 inkluderer fjerde generation af Intel Core-processorer, 4 eller 8 gigabyte hukommelse, et Trusted Platform Module (TPM) 2.0-chip til virksomhedssikkerhed, 802.11 ac WLAN (bagudkompatibel med a / b / g / n) og Bluetooth inkluderede 4.0 Low Energy, to 5 megapixel-kameraer med 1080p support, indbyggede mikrofoner foran og bag og Dolby lydforbedrings stereohøjttalere.

Tabletten har en USB 3.0-port i fuld størrelse, microSD-kortlæser, mini-skærmport, hovedtelefonstik og magnetiske porte til opladningskabel og dæksel. Gigabit Ethernet kan bruges via en valgfri adapter på USB-porten; Derudover tilbyder Microsoft også en dockingstation til skrivebordet med flere porte som ekstra tilbehør.

I Tyskland kommer Surface Pro 3 til slutningen af ​​august på markedet, du kan forhåndsbestille nu. Priserne er i euro, der er identiske med de amerikanske priser i dollars og starter ved 799 euro. Til dette får du den enkleste version med en Core i3, 4 GB arbejdshukommelse og 64 GB flashhukommelse. Den øverste model med Core i7, 8 GB RAM og 512 GB Flashmasseopbevaring slår til hele 1949 euro; et relativt godt pris-ydeevne kompromis vil sandsynligvis repræsentere modellen med Core i5 og 8/256 GB for 1299 euro.

Priserne understreger endnu en gang, at Microsoft placerer Surface Pro 3 som en notebook-erstatning og ikke mod iPad og Android-tablets. I øvrigt har de ikke et tastatur - Surface Pro Type Cover koster yderligere 130 euro. I øvrigt koster en anden overfladepenni 50 euro, dock 200 euro og Ethernet-adapteren 40 euro.

Mange markedseister havde også forventet en mindre 8 "skærmoverflade og Qualcomm inde i meddelelsen - og var skuffede. Ifølge en rapport fra det finansielle nyhedsagentur Bloomberg, besluttede Microsofts administrerende direktør Satya Nadella og hardware-chef Stephen Elop på kort sigt, at en sådan enhed ikke ville være tilstrækkelig forskellig fra konkurrencen og sandsynligvis ikke ville blive en bestseller.

Den ansvarlige for overfladeenheder Microsoft manager Panos Panay sagde under alle omstændigheder efter begivenheden, Microsoft fortsætter med at arbejde på mindre overfladevariant. Microsoft sagde også på efterspørgsel, Windows på ARM-processorer ("RT", på Pro 3, kører dog en fuldgyldig Windows 8.1 Pro med fuld desktopfunktionalitet) forbliver "et vigtigt element i Windows-strategien." Om dette også gælder for den interne hardware-afdeling, men du vil kun vide, om Microsoft også præsenterer efterfølgeren til Surface 2 uden Pro, hvis det er nødvendigt.