Anonim

Onlineforhandleren stræber efter en dominerende stilling ved at "udpresse udgiverne" på verdensplan, kritiserede administrerende direktør for Association of German Book Trade, Alexander Skipis, tirsdag i Frankfurt. Antitrustloven skal også håndhæves på det digitale marked. "Det er en klar mission til politik og længe forfalden."

Ifølge medierapporter forsinket Amazon i USA og Tyskland, levering af bøger fra to store forlagsgrupper, hvorved de tvang dem til billigere for Amazon-forhold. "Denne afpresning finder sted på baggrund af kunder og forfattere, " sagde Skipis. Fra Amazon var oprindeligt ingen mening.

spoods.de

Ifølge en rapport fra "Frankfurter Allgemeine Zeitung" opfordrer Amazon i Europa af den svenske forlagsgruppe Bonnier, som inkluderer de velkendte tyske forlag som Ullstein, Piper, Berlin og Carlsen, til højere rabatter på udbuddet af e-bøger. For at lægge pres på Bonnier ville mange titler af forlagsvirksomheder, der hører til gruppen, sælges siden begyndelsen af ​​maj kun med lange leveringsperioder, skønt de respektive titler let ville være på lager. (Dpa / tc)