Anonim

Af sikkerhedsmæssige årsager bør det nyeste operativsystem fra Microsoft ikke bruges, citerede det officielle nyhedsagentur Xinhua en erklæring fra regeringen tirsdag. Private computere påvirkes ikke af specifikationerne.

 1. Hvor XP ikke slutter den 8. april 2014
  Hvilke organisationer har sikret XP-support efter udløbsdatoen? Her finder du svar.
 2. Royal Bank of Scotland
  Royal Bank of Scotland har underskrevet en tre-årig supportaftale med Microsoft. Banken ønsker at bruge tiden til at afslutte overgangen til Windows 7.
 3. Lloyds, HSBC, Santander
  De britiske banker Lloyds Banking Group, HSBC, Barclays og Santander har også indgået særlige aftaler med Microsoft for at sikre XP-støtte, ifølge en rapport fra Reuters.
 4. Volksbank Stuttgart
  Selv i Tyskland står banker stadig over eftermontering. Ifølge en rapport i "Stuttgarter Zeitung", for eksempel, driver Volksbank Stuttgart alle 151 pengeautomater, 94 kontoutskrivere og 28 serviceterminaler under Windows XP. Instituttet har accepteret en supportudvidelse med Microsoft indtil 2017.
 5. Niedersachsen
  Staten Niedersachsen har sikret XP-støtte indtil 2015. Omkostningerne er ukendte. Et migrationsprojekt med T-Systems blev afbrudt uden resultat, så arbejdet på knap 8.000 computere ikke var afsluttet til tiden.
 6. Storbritannien
  Den britiske regering har også gået glip af den rettidige overgang. Som medierne i Det Forenede Kongerige rapporterer, leverer Microsoft i et år yderligere XP-tjenester og indsamles for knap 5, 6 millioner pund. Havde hver afdeling individuelt forhandlet med udbyderen, ville gebyret have været 20 millioner pund dyrere, sagde en talskvinde for den interne service Crown Commercial Service (CCS). Oplysninger om, hvor mange arbejdsstationssystemer der er berørt, gjorde dem ikke. I en ældre undersøgelse fra september 2013 fremgår det, at alene på det tidspunkt i den nationale sundhedsvæsen blev NHS 85 procent af de 800.000 pc'er ikke skiftet til XP.

I april ophørte Microsoft med support til det mere end 12 år gamle Windows XP-operativsystem. Men der er stadig omkring 200 millioner computere i Kina, hvor det forældede system kører. I henhold til specifikationen er det nyeste Windows ude af spørgsmålet om konvertering af regeringscomputere. (Dpa / tc)

spoods.de