Anonim

Virksomheds sociale netværk leverer nyttige kommunikations-, samarbejds- og produktivitetsfunktioner, der hjælper virksomheder, uanset hvilken branche eller størrelse, til at organisere deres daglige arbejde mere effektivt og strømline samarbejde på tværs af projektteam eller mellem afdelinger. De drives i skyen og har normalt mobile apps, der fremmer fleksibilitet og mobilitet på arbejdspladsen.

Yammer-alternativer til middelklassen

Webportalværktøjsmag.de præsenterer nogle interessante sociale virksomhedsplatforme for små og mellemstore virksomheder, der tilbydes i Freemium-modellen og er tilgængelige på tysk. Hvert af de fem værktøjer er beskrevet i kategorierne højdepunkter, mobil og prisfastsættelse. Artiklen fokuserer ikke kun på populære og populære amerikanske systemer som Chatter og Yammer, der sætter tonen i dette lovende markedssegment. Derudover er der listet kraftfulde alternativer, der kører i den tyske sky, og sammenligningen med de amerikanske tungvægte må ikke være bange.

Her er markedsoversigten : Sociale netværk for virksomheder i sammenligning

Portalværktøjsmag.de er rettet mod små og mellemstore virksomheder (SMV'er) og præsenterer også regelmæssigt løsninger til HR og samarbejde:

  • Virtuel mødelokaler til videokonferencer

  • Multimedia medarbejderuddannelse