Anonim

Ved det interne Excite 2014 i slutningen af ​​sidste uge i München var RTT sandsynligvis stadig under det gamle navn for sidste gang - i fremtiden vil virksomheden blive kendt som 3DExcite og skulle være i samspil med de mange Dassault-mærker og -løsninger (undtagen Catia, disse er nøjagtigt som RTT alle købte) for at tage sig af "PLM for marketingaktiver". Kort sagt betyder dette, at virksomheder i fremtiden vil være i stand til at bruge deres tredimensionelle CAD-udviklingsdata ikke kun inden for teknik, kravstyring og fremstilling, men også i mange flere digitale berøringspunkter såsom salg, salgssted, interaktive showrooms, brochurer eller webapplikationer skal.

Dassault Systèmes har siden (fra 15. maj 2014) købt 93 procent af RTT-aktierne, installeret i marts et nyt dobbelt administrerende direktør Roberto Schettler og Monica Menghini og genopbygget bestyrelsen; RTT-medstifter og CEO Ludwig Fuchs trak sig. Franskmændene ønsker at bruge det hidtil ikke mindst i bilsektoren, stærk 3D-visualiseringsteknologi til at "fange alle kunders konjunkturer på tværs af alle kommunikationskanaler på tværs af en kraftfuld, moderne og effektiv historiefortælling" og også adressere nye vertikale markeder som detailhandel og mode.

"Vores kunder ved, at produkter alene ikke er nok i dag, og i dagens oplevelsesøkonomi kræver mærker problemfri samspil mellem 3D-design, marketing og salgsapplikationer til at levere effektiv historiefortælling på tværs af alle kanaler, " sagde Dassault-chef Bernard Charlès, Det er derfor kun logisk, at man bygger F & U-økosystemet i Tyskland tæt på mange vigtige kunder.

"Ingen kunde er kun teknik eller fremstilling, og forbrugere køber oplevelser, og vores kunder er nødt til at forbinde udvikling og salg for at levere disse oplevelser, " tilføjer Menghini, hvis officielle Dassault-visitkort er koncerndirektør Stand, strategi, industri og marketing.