Anonim

Den europæiske front mod Google vokser: Deutsche Telekom er med i Bruxelles-konkurrenceproceduren mod internetgiganten. "Kommissionens foreslåede betingelser for Google er fuldstændigt utilstrækkelige for os, " sagde en talsmand for telekommunikation i mandags begrundelse, der bekræfter en rapport i Verden. Det blev målt med to forskellige mål, kritiserede han. "Google er mere tilbøjeligt til at blive behandlet med børnehandsker" - mens for eksempel europæiske teleselskaber ville blive undersøgt.

Tvisten drejer sig om at vise resultaterne på Google Internetsøgning, for eksempel i prissammenligninger eller hoteller og restauranter. Google sagde blandt andet, at den ville give mere plads til resultater fra konkurrerende tjenester og at gøre sine egne tilbud klarere.

spoods.de

EU's konkurrencekommissær Joaquín Almunia finder disse indrømmelser tilstrækkelige og ønsker at afslutte sagen. Klagerne, der inkluderer europæiske mediekoncerner og Googles internetkonkurrenter, er hårdt imod det. Der er også modstand i Kommissionen: EU-kommissær Günther Oettinger opfordrede til en nedbrud på Google.

Telekom berettigede sin indgang til proceduren med det faktum, at Googles "konkurrencebegrænsende praksis" forhindrer virksomheden i at optimere portalen suche.t-online.de for kunderne. Websøgningen på webstedet leveres af Google. Fra Almunias kontor blev det kun mandag sagt: "Vi har modtaget klagen og vil undersøge den."

 1. Telekommunikationens historie
  Stigning, kriser og skandaler. Hvordan Telekom udviklede sig fra crusty statsvirksomhed til international ITK-afspiller.
 2. 2015
  Telekom har forlænget sin sponsoraftale med FC Bayern München indtil 2017.
 3. Vectoring i stedet for fiber
  Telecom driver ikke udvidelsen af ​​netværket, som mange ønsker, især med fiberoptik, men også med Vectoring, en teknologi, der formodes at få mere ud af de eksisterende kobberledninger, men som også bruger meget strøm til slutkunden.
 4. All-IP og IPTV
  Med IPTV-tjenesten Entertain bringer Telekom en stadigt stigende datastrøm overalt.
 5. November 2015
  Deutsche Telekom's nye tvilling-core datacenter i Biere realiserer en meget sikker offentlig sky med sin nærliggende tvilling.
 6. Tilsluttet bil
  Tilsluttede biler, i hvis udvikling Telekom investerer betydeligt, er forbundet med hinanden og altid med en (telekom) sky.
 7. Smart hjem
  Med Qivicon kan alle netværkssystemer i husholdninger styres centralt.
 8. Smart City
  Smart City, som er udstyret med sensor og M2M-teknologi, hjælper chauffører med at finde en parkeringsplads.
 9. Innovationer skal …
  … endelig bringe Telekom permanent ud af forsvaret. Ansvarlig for dette: lederen af ​​P & I-divisionen, Thomas Kiessling
 10. Timothy Höttges, …
  … skal blandt andet beskæftige sig med arvsproblemer fra T-Mobile's amerikanske markedsindtræden. Derudover er en stor personlig blodudladning flere steder nært forestående.
 11. Nye kvinder til Telekom-bestyrelsen:
  Ex-McKinsey-konsulent Claudia Nemat overtager EMEA-divisionen, tidligere universitetsdirektør Marion Schick personaleledelsen.
 12. Stadig ørken, …
  … snart Tysklands største datacenter: Hos Magdeburg bygger Telekom nye ressourcer til skybranchen
 13. Stadig telekommunikationschef …
  … og den afdøde Apple CES Steve Jobs fejrer sammen 20 år med mobilkommunikation, selvfølgelig med iPhone
 14. Med nye applikationer …
  … som Smart Meters (se billede) eller fjernhygiejnisk kontrol Telekom forsøger at bringe endnu mere trafik til mobilnetværkene, mens de sælger nye enheder
 15. Til Mobile World 2011 …
  … Telekom præsenterer sin første LTE-stick.
 16. 2008:
  Forkert opført med konsekvenser - Manfred Balz er den første direktør for databeskyttelse, lov og overholdelse hos Telekom.
 17. Anja Feldmann:
  Feldmann har været leder af afdelingen for "intelligente netværk" og "styring af distribuerede systemer" på Deutsche Telekom Laboratories siden 2006, et tilknyttet institut ved det tekniske universitet i Berlin. Hun modtager Leibnitz-prisen for sine Internet 2-koncepter.
 18. 2007:
  Friedrichshafen's Lord borgmester Josef Büchelmeier, Ferdinand Tempel, leder af T-Citys repræsentationskontor og Divisions Board Technology T-Home Friedrich Fuß er tilfredse med valget af Friedrichshafen som T-City.
 19. 2006:
  Ifølge Kai-Uwe Ricke skulle den tidligere T-Online manager René Obermann bringe ordre til telekombranchen.
 20. Den 1. januar 2005 …
  startede lastbilafgiften, som T-Systems var med til at realisere.
 21. Fra 2002 til 2006 …
  Kai-Uwe Ricke administrerede som medlem af Telekom-bestyrelsen selskabets formuer.
 22. 2000:
  Den smarte Robert T-Online promoverer børsintroduktionen af ​​den anonyme telekomudlægning. For investorerne i sidste ende en konkurs. I denne henseende ville en konkursgrib have været det bedre symbol.
 23. 1998:
  Den regulerende myndighed for post- og telekommunikation - i dag Federal Network Agency - som er bosiddende i denne bygning i Bonner Tulpenallee, starter sit arbejde og skulle forårsage Telekom stadig meget besvær.
 24. 1996:
  28, 50 DM (så høj var aktiekursen for private investorer) Ron Sommer trækker som CEO det første børskurs i Telekom.
 25. Tim Berners Lee:
  Opfinderen af ​​World Wide Web, der begyndte sin triumf procession fra begyndelsen af ​​90'erne og også øgede forretningen i Telekom med DSL-forbindelser.
 26. Lancering af D1-netværket 1992:
  Denne chip gjorde det muligt at ringe via D1
 27. Først i 1966 …
  det sidste lokale agentur blev skiftet til automatisk drift. Damen fra kontoret døde.
 28. 1965:
  Foretag opkald til USA via satellitten Early Bird.
 29. 1961:
  Gigantisk for dagens forhold dukkede den første telefon til A-netværket, der startede i 1958, ud.
 30. 1904 …
  Quante installerede den første telefonboks i Berlin
 31. 1877 …
  Den første telefon, der er produceret af Siemens, fungerede i Berlin.

Telekom kritiserede - såvel som andre virksomheder i branchen i lang tid, at internetvirksomheder handler i netværkene uden at deltage i driftsomkostningerne. De kræver af EU's konkurrenceholdere en fladere regulering af fusioner i telekomindustrien.

I de senere dage har europæere øget presset på Google overalt. Forlag og Google-konkurrenter fra Europa annoncerede endnu en konkurrenceklage mod internetfirmaet. I et "manifest" af "Open Internet Project", der blev offentliggjort i sidste uge i Paris, beskyldte de tyske udgivere Axel Springer, Madsack og Funke, det franske udgiver Lagardère og en række mindre Google-konkurrenter virksomheden for at "misbruge en monopolstilling".

Tonen fra politikken er skarpere: Forbundsøkonomiminister Sigmar Gabriel (SPD) opfordrede til en drastisk strengere regulering af internetgruppen og bragte endda et samlivsbrud op.

Derudover bestemte EF-Domstolen (ECJ), at europæerne kan kræve, at Google fjerner links til oplysninger om dem fra søgeresultaterne. (Dpa / tc)