Anonim

Pengene kommer fra et ikke-offentliggjort private equity- og investeringsrådgivningsfirma og siges at strømme ind i produktinnovation, markedsvækst og personale. Attensity er en pioner inden for NLP (Natural Language Processing) og sentimentanalyse; Virksomheden har også tilbudt sine softwareløsninger til kundengagement og social analyse i Europa i mere end ti år.

Attensity blev grundlagt i 2000 og samfinansieret af blandt andet CIA-venturekapitalist In-Q-Tel. I 2009 fusionerede det Palo Alto-baserede selskab med Bertelsmann-datterselskabet Empolis og Living-e fra Tyskland til Attensity Group.I begyndelsen af ​​2012 blev Empolis-forretningen igen solgt som en del af et management buyout.

Attensity analyserer mere end 150 millioner datakilder og er et af de få virksomheder med adgang til den komplette Twitter-datastrøm ("ildslange"). Tidligere formand Howard Lau er også administrerende direktør for Attensity. "Attensity er allerede en etableret markedsleder for analyse af sociale medier i globale virksomheder, " siger Lau. "Nu bygger vi denne ledende position ved at analysere brandets omdømme og identificere tendenser, muligheder og risici tidligt." Den nye administrerende direktør ønsker at føre teknologi fremad, fortsætter han med at sige og fokuserer på at bygge teams og partnerskaber, der hjælper Attensity-kunder med at drage fordel af kundedialog og datavurderingsløsninger.