Anonim

Dette bør præsenteres i dag på den første konference i Open Internet Project (OIP), der blandt andet rapporterer "FAZ.net", med henvisning til kilder i Paris. Ifølge arrangørerne og adskillige medlemmer af initiativet supplerer retssagen den igangværende procedure med Europa-Kommissionen. Derudover skulle de sætte nye "overskridelser" af Google i forgrunden, sagde sagsøgerne.

Internetfirmaer, startups, onlinejournalister og forbrugerorganisationer, der er tilsluttet OIP, er bekymrede over internetfirmaets monopol, "som manipulerer sine søgeresultater for at understøtte sine egne tjenester og minimere konkurrenterne, " sagde det. Et manifest bør også underskrives på konferencen. Den parlamentariske statssekretær i det føderale indenrigsministerium Ole Schröder (CDU) taler i Paris om den europæiske databeskyttelsesforordning og dens virkninger på Internettet.

OIP blev grundlagt af tyske og franske virksomheder ifølge rapporten. Platformen sigter mod at øge bevidstheden om spørgsmål om netneutralitet og lancere et online forum i midten af ​​juni, hvor virksomheder, forbrugere og foreninger kan rapportere sager, hvor de føler sig dårligt stillet af Google.

spoods.de