Anonim

Den californiske gruppe måtte acceptere i sit tredje kvartal af finanspolitikken i slutningen af ​​april, et fald i salget på næsten seks procent til 11, 5 milliarder dollars (svarende til 8, 4 milliarder euro). Overskuddet smeltede i forhold til samme periode sidste år med tolv procent til bundlinjen på 2, 2 milliarder dollars.

Koncernchef John Chambers var stadig tilfreds onsdag. ”Vores økonomiske resultater overskredet vores forventninger, ” sagde han på San Jose-kontoret. Cisco gør "klare fremskridt hen imod vækst". Aktiemæglerne var også tilfredse. Aktien steg 7 procent efter timer.

spoods.de

Cisco fremstiller enheder til trafik, kaldet routere og switches. Teknologien findes i mange virksomhedsnetværk og sikrer også, at Internettet kører. Cisco håber Internet of Things vil give det et løft. Bag museordet er netværk af dagligdags udstyr såsom aircondition eller køleskabe.

Det er uklart i hvilket omfang afsløringerne om spionage til den amerikanske hemmelige tjeneste NSA sidst belastede forretningen. Åbenbaringsjournalist Glenn Greenwald siger i sin bog "Global overvågning", at NSA regelmæssigt opfanger servere, routere og andre netværksenheder, der sendes fra USA for at installere en virtuel spion på deres enheder. Cisco understreger selv, at virksomheden ikke samarbejder med nogen regering for at lette overvågningen.

I mellemtiden har virksomheden imidlertid indrømmet, at kinesiske kunder navnlig mistroer amerikansk teknologi. I Kina er der også stærke rivaler med Huawei eller ZTE. Deres teknik rynkes igen af ​​sikkerhedsmæssige bekymringer i USA. Bekymringen er, at de respektive hemmelige tjenester inkluderer "bagdøre" for sig selv. (Dpa / tc)