Anonim

OpenStack Marketplace er rettet mod virksomheder og organisationer, der ønsker at bygge eller bruge OpenStack-baserede skyer. Samfundet reagerer ifølge deres egne data på mængden af ​​forespørgsler, hvordan de første trin med OpenStack skal se ud. For at gøre dette starter markedet med fem kategorier for

  • Offentlige skyer,

  • distributioner

  • uddannelse,

  • Udbydere af rådgivning og integration

  • Driver til hardware og API-support.

OpenStack-brugere skal have mulighed for at sammenligne produkter og tjenester, der bedst passer til deres behov. For at blive inkluderet på markedet skal alle produkter og tjenester opfylde specificerede tekniske krav og give produktinformation såsom OpenStack-versionen og andre egenskaber gennemsigtigt.

Markedspladsens funktioner

Formålet med markedet er at forbedre OpenStack-økosystemets kvalitet ved at indføre standarder for alle udbydere, der tilbyder offentlige skytjenester såvel som distributioner og apparater. Ved hjælp af afsnittet "Driver" kan brugerne finde ud af, om OpenStack-drivere er tilgængelige til deres eksisterende server-, lager- og netværkshardware. Dette kan sammenlignes med hvilken OpenStack-version, der er kompatibel med hvilken teknologi, der skal udføres integrationen. For at give brugerne kontrol tilbyder markedet også muligheden for at evaluere og kommentere oplevelserne med OpenStack-økosystemet.

Kategorier af markedspladsen

Offentlige skyer:

Afsnittet opsummerer globale Offentlige IaaS-tilbud (Infrastructure as a Service) baseret på OpenStack (se tabel nedenfor). Inkluderingskriterierne inkluderer en infrastruktur baseret på en nuværende OpenStack-version og adgang til OpenStack API'er.

spoods.de
Image
Foto: Crisp Research

fordelinger:

Kategorien inkluderer OpenStack-distributioner designet til at opbygge og drifte offentlige, private og hybrid sky-infrastrukturer. Distributionen skal være baseret på en nuværende OpenStack-version og give adgang til API'erne.

Integratorer og konsulenter:

Markedspladsen tilbyder et udvalg af globale integrations- og konsulentudbydere til at hjælpe med at bygge og drifte OpenStack-baserede skyinfrastrukturer.

uddannelse:

Træningsområdet på markedet findes allerede siden september 2013 og er i efterspørgsel ifølge OpenStack-samfundet. Siden lanceringen er 250 kurser blevet fordelt over 30 lande.

driveren:

Den sidste kategori er afsnittet "Driver". OpenStack-samfundet leverer drivere på dette område, der er kompatible med OpenStack, og arbejder tæt sammen med producenter i denne henseende.

OpenStack Momentum bliver større og større

OpenStack kan bruges som infrastrukturinfrastruktur til offentlige, private og hybride skyer til forskellige scenarier. Crisp Research ser udvidelsen af ​​markedet som et vigtigt skridt i samfundet for at hjælpe brugere med at flytte til deres egen OpenStack-sky eller bruge en OpenStack-infrastruktur med en leverandør. Dette kræver at finde den rigtige blanding af samfundsprodukter, tjenester og ressourcer for at lykkes.

Samtidig vil markedspladsen forbedre kvaliteten af ​​selve projektet, men frem for alt tilbudene, hvorved potentielle brugere tiltrækkes at vælge en OpenStack-distribution eller sky. Endvidere fungerer markedet som en kontrolenhed til at evaluere brugerens kvalitet.

Image
Foto: Crisp Research

OpenStack Momentum bliver klart, når du ser på numrene fra det nylige "OpenStack Summit" (se kolonnediagram). Mere end 4000 deltagere demonstrerer den voksende betydning af open source-cloud-infrastruktursoftware. Det samme gælder for nuværende antal OpenStack. Projekter på verdensplan er steget 60 procent sammenlignet med januar 2014.

Her er private skyinstallationer på stedet øverst. Så mange som 55 installationer blev talt verdensomspændende i januar, de er allerede 85 i maj. Antallet af OpenStack Public Clouds verden over steg også fra 17 til 29.

Navnlig vil medlemmer af OpenStack-samfundet drage fordel af markedet for at komme i direkte kontakt med potentielle it-købere og beslutningstagere, der er aktivt involveret i udvælgelsesprocessen. Dette bør også bruge udbydere fra de tysktalende lande, såsom B1 Systems GmbH (Tyskland) eller ICCLAB (Schweiz) for sig selv. (RIA)