Anonim

I fremtiden vil kunderne blive tilbudt skræddersyede delvise løsninger af den såkaldte Business Suite, sagde Bernd Leukert, ny produktdirektør, i Walldorf tirsdag. Dette reducerer driftsomkostninger for kunder, der ikke har brug for hele programpakken.

Bernd Leukert, neuer Produktvorstand von SAP
Bernd Leukert, ny produktdirektør for SAP
Foto: SAP

Efterfølgeren til den nyligt afgåede Vishal Sikka ønsker at øge salget af software via lejesoftwaren fra Internettet (sky) og tilskynde til anvendelse af den superhurtige database Hana til kunder. Ifølge SAP skulle dette arbejde i baggrunden i mange programmer som en arbejdshest og således muliggøre nye indtægter. Imidlertid brugte kun ca. 3.200 ud af 250.000 SAP-kunder teknologien for nylig.

spoods.de

Den såkaldte SAP Business Suite kortlægger hele forretningsprocesser - fra lager, til kontrol, til kundestyring og materiel indkøb. De nye tilbud gør systemet betydeligt slankere og lettere for kunderne, sagde Leukert. "Prislisten er også forenklet." Med dette ønsker SAP også at tackle annoncerede rivaliserende produkter fra Hanas rivaler, såsom Microsoft og Oracle.

Databasen Hana og Vetriebsweg via skyen er håbet for SAP. Den gamle indtægtsmodel over salget af softwarelicenser er svækket. Ved udlejning af software forventer koncernen et større salg på mellemlang sigt end gennem detailsalg. (Dpa / tc)