Anonim

Virksomheden ønsker at sælge en vedhæftet fil, der gør næsten enhver klimaanlæg med fjernbetjening via smartphonekontrolleret. Tado er også især målrettet mod det amerikanske marked, som er hjemsted for den Google-erhvervede termostatproducent Nest. Tado planlægger at samle $ 150.000 fra Kickstarter-finansieringsplatformen til at hjælpe med at udvikle enheden og organisere distribution. München gav sig selv i en måneds tid. Efter et par timer blev mere end en tiendedel af summen samlet på mandag.

Tanken er, at klimaanlægget automatisk lukkes, når beboerne forlader hjemmet. Når de nærmer sig deres hjem igen, skal værelserne afkøles igen i tide. Når du bevæger dig rundt i huset, justerer enheden temperaturen i værelserne. Tado bruger Apples iBeacon-teknologi med trådløs Bluetooth-teknologi.

Siden starten af ​​2011 har Tado udstyret varmeovne til drift via smartphone. Med enheden til klimaanlæg flytter virksomheden ind på et nyt marked og angriber også det californiske selskab Nest, der har fået brorparten af ​​opmærksomheden i branchen. Google havde betalt 3, 2 milliarder dollars for Nest tidligere på året. Anført af den tidligere Apple-manager Tony Fadell, har producenten af ​​netværkstermostater og røgdetektorer også store ekspansionsplaner i Europa. (Dpa / tc)