Anonim

Salget af det største britiske telefonselskab steg i slutningen af ​​marts sluttede regnskabsår med en procent til 18, 3 milliarder pund (22, 3 milliarder euro), som virksomheden meddelte torsdag i London. Fire år tidligere var salget faldet på grund af den hårdt konkurrenceprægede kernevirksomhed.

BT har derfor udvidet sin forretning med hurtig internetadgang i de senere år og lancerede tv-stationen BT Sport sidste år. Dette havde fanget de levende rettigheder til European Football Champions League fra sæsonen 2015/16 i efteråret. Udsendelser er meget vigtige i det traditionelle fodboldgale land for at øge antallet af kunder. BT udsender i øjeblikket flere britiske Premier League-spil og har allerede vundet i alt fem millioner kunder til sporten.

På trods af højere omkostninger til udvidelse af sport og investering i nye produkter, forblev indtjening før renter, skatter, afskrivninger og amortisering (Ebitda) stabil på 6, 1 milliarder pund sidste år. Eksperter havde forventet et lille fald her.

Som altid inkluderer tallene resultaterne af BT Global Services, den afdeling, der inkluderer BT Tyskland. BT Global Services øgede sin ordreindtagelse år til år med 9 procent til 6, 9 milliarder pund. I det forløbne regnskabsår lykkedes det BT også at gennemføre en række væsentlige ordrer i Tyskland. Her er et valg:

spoods.de
  • For den spanske bank driver Santander BT et netværk med 22 lokationer samt VoIP-tjenester til 360 filialer i Tyskland.

  • BT har udvidet og udvidet sin kontrakt for netværksinfrastruktur-hosting med mobiloperatøren Telefónica Deutschland. BT vil give mobiltelefonudbyderen hostingfunktioner på 17 lokationer i hele Tyskland og være vært for netværkskomponenter såsom routere og servere, der udgør kernen i Telefónica Deutschlands mobilnetværk.

  • BT har forlænget og forlænget kontrakten med byggematerialefabrikanten HeidelbergCement. BT forbinder omkring 1100 lokationer i 37 lande i Veste- og Østeuropa og Afrika for HeidelbergCement.

  • BT Tyskland fik i opdrag af ECB at fornye telefonsystemet (inklusive terminaler) og telekonferencesystemet og betjene det som en administreret service.

  • BT vil netværk over 180 virksomhedssteder i 23 lande med sin IP Connect-service til sin nye kunde Phoenix Pharmahandel. Ordren, der har en løbetid på fem år, har en samlet mængde i det dobbeltsifrede millioninterval.

  • Deutsche Post DHL leverer BT telekonference-tjenester (BT Conferencing) i mere end 80 lande. (Dpa / mb)