Anonim

Madrilenierne havde endnu en gang udvidet deres indrømmelser til EU-Kommissionen, rapporterede Financial Times onsdag og citerede et dokument, hun så. I tilfælde af en fusion mellem Telefonica Germany (O2) og E-Plus på det tyske mobilmarked ville telekomgruppen dog ikke afsløre andre kunder eller frekvensområder.

Telefonica har sine konkurrenter, men fælles brug af trådløse netværk i byerne baseret på deres egen infrastruktur i betragtning, skrev papiret. Indtil videre var det derfor i rummet, at en ny konkurrent på det tyske marked skulle være i stand til at bruge det fusionerede netværk fra det nye mobiltelefonfirma. Men det kunne ikke være nok: Bruxelles ønsker angiveligt at skabe muligheden for en ny, derefter den fjerde netværksoperatør i Tyskland. Dette kræver gratis frekvenser - og kunder.

Vejledere er bange for clearing af en af ​​fire konkurrenter markant højere priser på markedet. Købet er derfor også en test for den europæiske telekomsektor, om myndighederne tillader en yderligere koncentration af branchen. Bruxelles-antitrustvagthunde ønsker også at hæve søjlen for fremtidige sager: hvis de er for overgivende i den aktuelle sag, kan det udløse en bølge af lignende aftaler, med virksomheder, der presser på for bløde begrænsninger. (Dpa / mb)

spoods.de