Anonim

Apple har også haft succes med den anden patentansøgning mod Samsung i Californien, men får meget mindre penge end krævet. Juryen sagde iPhone-gruppen på fredag ​​lige under $ 120 millioner (PDF-link). Apple ønskede at have en god skade på 2, 2 milliarder dollars. To ud af fem Apple-patenter i processen fandt juryen uskadd.

Den første californiske patentproces var meget bedre for Apple. I den tildelte juryen Apple i august 2012 omkring en milliard dollars i erstatning. Summen blev senere reduceret til $ 930 millioner. Alle påstande fra Samsung blev afvist. Udnævnelsesproceduren afventer stadig.

spoods.de

Samsung ønskede i den aktuelle sag en god seks millioner dollars fra Apple for overtrædelse af to patenter. Smartmarkedslederen modtog fredag ​​158.400 dollars for overtrædelse af et kamerapatent.

Californiens forsøg er del af en verdensomspændende patentkonflikt mellem de to smartphone-tungvægte. Fordi de kører i Apples hjemstat, og det handler om milliarder af krav, får de mere opmærksomhed end andre procedurer. I den over tre år lange patentkrig har ingen af ​​webstederne været i stand til at bremse andres virksomheder markant.

 1. iMac (1998)
  Som det første større redesignede Apple-produkt markerer iMac med sine lyse farver, gennemsigtige skærm og tastatur begyndelsen på tidslinjen. Selvom iMac ikke kunne overhale den Windows-baserede pc, har iMac stadig masser af ønskede ændringer på computeren Industri såsom afskaffelse af diskettedrevet og USB-porte udløst. Vigtigere er det, at iMac markerede vendepunktet for Apple, som nu er begyndt at fokusere på at bruge alle sine energier til innovation.
 2. iPod (2001)
  Med iPod forankrede Apple sit omdømme som comeback-selskabet i dette årti. Den første version spillede omkring 1000 digitale sange og understøttede endda tilfældige afspilningslister. Jo mere moden iPod blev, jo flere penge har Apple imidlertid frigivet sine kunder. Den sidste variant af iPod Classic spiller for sin pris, men 40.000 sange, gemt på en harddisk med en samlet hukommelse på 160 GB.
 3. Xserve (2002)
  Med denne teknologi har Apple foretaget den første omvej til erhvervssegmentet. Da Steve Jobs introducerede Xserve for otte år siden, var han mere fokuseret på små og mellemstore virksomheder end store virksomheder. Derudover viser Xserve, at Apple ikke kun er en slutbrugervirksomhed, men et brand, der ønsker at ekspandere aggressivt på it-markedet.
 4. MacBook Pro, MacBook, MacPro (2006)
  Den vigtigste ændring i disse enheder var bestemt overgangen fra IBM til Intel-processorer. MacBook Pro er det første produkt, der migreres til Intel-arkitekturen, en 15-tommer bærbar computer, der inkluderer en Intel Core Duo-processor og sluger op til 1 GB RAM. Få måneder senere introducerede Apple den første MacBook, hvis specifikationer svarer til MacBook Pro. Dog var det lidt mindre med 13-tommer. Endelig har Apple afsluttet trioen med MacPro, Apples første desktopcomputer med Intel-arkitektur.
 5. iPhone, iPod Touch (2007)
  I mange år vil mange brugere huske året 2007, fordi det betragtes som det år, hvor Apple vendte mobiltelefonmarkedet med iPhone på hovedet. Apples enormt populære iPhone er blevet en prototype for alle moderne touch-screen smartphones, og har modtaget stor anerkendelse fra brugerne for sit brugervenlige operativsystem og daglig brug. IPod Touch, der ligner næsten iPhone, men ikke har en telefonfunktion, blev frigivet samme år.
 6. MacBook Air (2008)
  MacBook Air betragtes ikke som en revolutionerende innovation som iPhone eller iPod, men det er et nyt og stilfuldt produkt, som Apple var i stand til at specificere under udviklingen af ​​iPad. MacBook Airs store forspring var kampagnen som Apples tyndeste og letteste bærbare computer. MacBook Air er lige under 2 tommer tynd og vejer 1, 36 kg.
 7. iPad (2010)
  Sidste års højdepunkt var utvivlsomt Tablet iPad, en berøringsskærmcomputer, der måler knap 25 centimeter i diagonal og dermed falder ind i enhedskategorien mellem bærbar computer og smartphone. Hvis du vælger disse ekstra højhastighedsinternetforbindelser, skal du stadig forvente leverandørgebyrer; Enheden er naturligvis også tilgængelig med trådløs LAN-antenne uden mobil højhastighedsinternetforbindelse.

Juryen bliver nødt til at sætte sig ned igen mandag, da dommer Lucy Koh bemærkede, at de ikke havde opkrævet nogen erstatning for en anordning. Der var i alt ti Samsung-enheder. De to ikke-krænkende patenter beskæftiger sig med overordnede søgninger og synkronisering af indhold. En Apple-talsmand hilste dommen velkommen, fordi den bekræfter, at Samsung har stjålet ideer og kopieret produkter. (Dpa / tc)