Anonim

Ifølge Experton-gruppen udgjorde markedsmængden af ​​skybaserede tjenester såvel som relevante konsulenttjenester og teknologi i 2013 inden for B2B-segmentet i Tyskland 4, 6 milliarder euro. I år skulle det være næsten syv milliarder euro, men 2017 er allerede mere end 18 milliarder euro. Navnlig forventes de tjenester, der udgør basen af ​​computerstakken, at være i luften: IaaS og Platform Services (PaaS) tegnede sig kun for 7, 4 procent af det samlede skymarked sidste år, ifølge Experton. Tilsvarende optimistisk er Crisp Research: Kassel Institute forudser et salgsvolumen på 28 milliarder euro i 2018 alene i det offentlige skyservicesegment for erhvervskunder - en årlig vækstrate på 40 procent.

 1. IaaS-udbydere med et overblik
  Her finder du de vigtigste udbydere i en hurtig oversigt.
 2. Google Computermotor
  Skalerbarhed uden grænser: Google Compute Engine er designet til computertensive analytiske applikationer omkring big data, datalagring og højtydende computing.
 3. HP konvergeret sky
  HP's IaaS "Converged Cloud" -udbud er baseret på open source-teknikker og er målrettet tilpasset behovene hos store virksomhedsbrugere.
 4. IBM: Softlayer og Smart Cloud Enterprise
  Siden softlayer-overtagelsen har IBM leveret IaaS-løsninger, der ikke kun leverer virtuelle servere, men også dedikerede servere. Derudover består "Smart Cloud Enterprise" af virtuelle servere og lagringstjenester.
 5. T-Systems DSI
  T-Systems leverer hovedsageligt private IaaS-tilbud; som en hybridvariant er der "DSI med vCloud Datacenter Services".
 6. Rackspace Open Cloud
  Rackspace IaaS-kunder kan vælge mellem 37 (!) Operativsystemer - mest Linux, men også flere Windows-servervarianter og generatorer.
 7. ProfitBricks
  Det Berlin-baserede firma Profitbricks driver et tysk og et amerikansk computercenter uden forbindelse til hinanden. I en offentlig model aggregerer den server, lager, netværk og loadbalancer efter behov ved hjælp af en konsol kaldet Data Center Designer.
 8. vCloud.jpg
  vCloud Air understøtter mere end 5.000 applikationer og snesevis af operativsystemer, der er certificeret til at køre på vSphere. Der kræves ingen ændringer for at køre i skyen.

I det enkleste tilfælde står Infrastructure as a Service (Iaas) for servere, lager og netværksinfrastruktur, som til dels virtualiseres tilbydes i form af webtjenester, overvejende i den offentlige sky. Sådanne basaltjenester er imidlertid normalt utilstrækkelige til implementering af virksomheden; Dedikerede IaaS-pakker er mere efterspurgte her med ekstra funktioner, der spænder fra netværk og sikkerhedsstyring og overvågning til systemadministration.

spoods.de

Udbydermiljøet er bredt og vokser kontinuerligt. For en bedre oversigt viser vi de største udbydere af Enterprise-Ready IaaS.