Anonim

Jaspersoft tilbyder sin BI Suite i en gratis communityversion under General Public License (GPL) og som en betalt kommerciel udgave med flere funktioner og support. Softwaren bruges uafhængigt af slutbrugere, men også af andre producenter til at berige deres egne applikationer med BI-funktioner.

Ifølge Jaspersoft er open source-softwaren allerede blevet downloadet 16 millioner gange og har 140.000 implementeringer. 2000 virksomheder skal bruge pakken kommercielt. Jaspersoft tilbyder også sin software som en cloud-service, for eksempel gennem Amazon Web Services (AWS). Dette er et perfekt supplement til deres SaaS BI-service, Tibco Spotfire Cloud, sagde Matt Quinn, CTO for Tibco. Integrations- og datastyringsspecialisten, der blev grundlagt i 1997, havde i stigende grad suppleret sin softwareportefølje med BPM og analysemoduler i de senere år.

spoods.de
 1. diagram-mig
  Med det Excel-baserede diagram-me er endnu mere komplekse analyser mulige. Billedet viser et eksempel på strukturen i indtægter og udgifter, hvis afvigelser vises absolut og som en procentdel. Denne klare præsentation findes i stigende grad i rapporter. Diagrammerne er indlejret i et sidelayout, der passer til pixel-præcist på et PowerPoint-dias.
 2. CMore
  cMORE / Message leveres med et omfattende grafikbibliotek, der indeholder forretningsgrafik, såsom vandfaldsgrafik eller nøgletaltræer. Kendte Excel-diagrammer, såsom søjlediagrammer eller søjlediagrammer, vil blive udvidet til at omfatte nye former for præsentation, såsom "In-Bar Variance Graphs" eller en farvekodet tidshistorie.
 3. QlikView
  QlikView betragtes som et kraftfuldt analyse- og rapporteringsværktøj, der har sine styrker inden for visuel analyse og let håndtering. Relevante data fra flere kilder kan konsolideres til en enkelt applikation. Brugere kan interagere med dashboards og analyser og få adgang til, analysere og fange data fra mobile enheder.
 4. Salgsstyrende pakke
  Sages kontrolpakke kan sammenligne flere trends. Dette tillader salg at være relateret til andre enheder, såsom dage eller stykker. Op til fem trends kan kombineres med hinanden for eksempel for at bestemme, hvor relevante nøgletal har udviklet sig i forhold til salg.
 5. Jedox
  Takket være en Excel-tilføjelse kan Jedox arbejde med Microsoft Excel-interface. Samtidig drager brugerne fordel af fordelene ved OLAP-analyse. I det velkendte miljø i regnearksprogrammet kan rapporter og evalueringer baseret på en OLAP-terning genereres hurtigt og nemt. Brugere kan uafhængigt udvikle, redigere og distribuere rapporter og analyser.
 6. MIK Starlight
  MIK Starlight muliggør individuel analyse og rapportering inden for området self-service BI. Omfattende visualiseringsmuligheder med en række grafik, tabeller, trafiklys, tændtaster osv. Viser vigtige nøgletal og udviklinger med et øjeblik.
 7. Evidanza BI
  Med Evidanza Self-Service BI-platform kan standardrapporter bygges på den samme platform og funktioner. Disse er tilgængelige for enhver autoriseret forretningsbruger, så snart han skifter til designtilstand for rapporten. Rapportens struktur holdes fri for programmering i Evidanza, så ingen teknisk viden om for eksempel SQL- eller MDX-forespørgsler og ingen anden programmeringskendskab er påkrævet.
 8. Tableau Online
  Med Tableau Softwares skalerbare cloud-løsning kan brugere gennemføre og distribuere BI-analyse online på få minutter. Tableau online gemmer data og metadata centralt på en dataserver. På denne bruger kan også offentliggøre og dele dashboards.
 9. SAP SAP BusinessObjects BI OnDemand
  SAP BI OnDemand Service muliggør dataanalyse, visualisering og rapportgenerering i skyen med blot et par museklik - uden investering i hardware eller infrastruktur. SaaS-løsningen bygger videre på forespørgsel, rapportering, analyse og instrumentpaneler fra SAP Business Objects-porteføljen. Guidet analyse giver også brugere med lidt BI-oplevelse mulighed for at oprette deres egne dashboards og interaktive analyser samt ad hoc-rapporter.
 10. Tibco Spotfire Cloud
  Tibco Spotfire Cloud er et sæt enterprise cloud-tjenester, medarbejderhold og personlig brug. Enterprise-versionen leverer en sikker, komplet Spotfire-version i skyen til at analysere data og generere rapporter, uanset om disse data er vært eller ej.
 11. IDL.DESIGNER
  Med IDL.DESIGNER som den centrale komponent i IDL-rapporteringsplatformen kan brugerne let og fleksibelt oprette deres web- og ad hoc-rapporter, rapporter og dashboards. Du arbejder med træk og slip på en moderne grænseflade, har omfattende rapporteringsfunktioner og implementerer professionelle web-, portal- og mobilitetsløsninger. Applikationen inkluderer IDL Financial Reporting til rapportering samt individuelle løsninger til styring eller udvikling af virksomhedsdækkende informationssystemer.

Eksperter beskrev erhvervelsen som en nyttig tilføjelse. Tibco Spotfire er et rent analyseværktøj, bedømmer Boris Evelson, en analytiker med Forrester Research, og har rapporterings- og ETL- (ekstraher, transformer, belastning) svagheder. Styrkerne ved Jaspersoft-softwaren er på sin side integrationen af ​​forskellige datakilder, rapporteringen og den visuelle forberedelse af analyseresultaterne. Først i efteråret sidste år introducerede leverandøren en ny version version 5.5, som giver en forbedret rapporteditor og flere funktioner til skabeloner og datavisualisering. Med overtagelsen af ​​Jaspersoft kunne Tibco bedre dække kundekravene inden for analytics, sagde også IDC-analytiker Brian McDonough.