Anonim

Onedrive for Business (ikke at forveksle med forbrugeren Onedrive, forretningsvarianten er baseret i backend på Sharepoint) var i fortiden kun som en komponent i Office 365 at have, men for nylig tilbyder Microsoft tjenesten men også uafhængig.

I går annoncerede virksomheden nu i Office-bloggen, at lagerpladsen pr. Bruger fra tidligere 25 gigabyte til 1 terabyte blev udvidet, det er lig med fyrre gange. Derudover vil Onedrive for Business også blive inkluderet i Office 365-planen "ProPlus" i fremtiden. Sidst, men ikke mindst, ønsker Microsoft at hjælpe kunder med at flytte deres data fra andre løsninger til Onedrive for Business. Ændringerne rulles i henhold til on-demand blog for kunder "i de næste par måneder".

Mod hvem hukommelsesudvidelsen af ​​Microsoft er rettet, kan man tage indirekte fra overskriften på blogindlægget til meddelelsen, der er "Tænker uden for boksen" - mod tidligere etableret i skylagringstjenester såsom Box (en slags Dropbox med flere forretningsfunktioner ), hvis navngivende operatør i øjeblikket forbereder sin børsnotering.

spoods.de