Anonim

Markedet bestrides, og indtægterne er faldet i årevis. Nu meddeler virksomheden, at det ønsker at genvinde suverænitet med enkle og billige takster - også i andre EU-lande - og med hurtige netværk. På det tyske marked ønsker Telekom at konsolidere sine indtægter med hurtige netværk og enkle takster inden 2018 og blive mere rentable igen. Indtil dette tidspunkt "bebudede vores told meget, " annoncerede Tysklands chef Niek Jan van Damme mandag i Bonn. "Vi bliver lettere, bedre og mere integreret." Målet er i det mindste at stabilisere salget. Nøjagtige numre navngav ikke Van Damme.

I de senere år har kundekrimp og prispres sat markedslederen under hårdt pres og ridset margener. Især kabelnetoperatørerne drage fordel af udviklingen. Imidlertid er kundekrympningen faldet markant i de senere år.

spoods.de

Gode ​​nyheder for feriegæster og forretningsrejsende findes allerede i dag: Surfing og telefonning i EU, men også ud over det, vil snart være billigere. Efter at mobiltelefonudbyderen E-Plus var den første mobiltelefonoperatør, der afskaffede gebyrerne for såkaldt roaming på nogle takster for et par uger siden, har Deutsche Telekom nu besluttet at afgå.

Alle kontraktkunder med en fast pris for telefonopkald, mobil surfing og tekstbeskeder kunne bruge deres faste sats i andre EU-lande fra 1. juli. For dette skal de betale et månedligt tillæg på 5 euro for en periode på et år. Kunden skal betale betydeligt mere, hvis han kun ønsker at bruge sin faste sats i andre EU-lande i fire uger, nemlig 19, 95 euro.

Vodafone planlægger også ifølge en talsmand for sine faste kundefaciliteter. Af omkostningsgrunde behøver ingen at gøre uden deres smartphone eller begrænse brugen af ​​dem.

Roamingomkostninger opstår altid, når opkald dirigeres via andre mobilnetværk. EU-Kommissionen ønsker at afskaffe disse gebyrer helt ved udgangen af ​​2015. I begyndelsen af ​​juli bliver alle udbydere nødt til at reducere disse yderligere omkostninger til 19 cent per minut netto for et mobiltelefonopkald til et andet EU-land. I trafik falder prisen til 20 cent pr. MB plus moms. Ifølge en talsmand planlægger Vodafone også at bruge flatrates i andre EU-lande til sine kunder.

I direktionen vil hollænderen van Damme fremover være ansvarlig for innovationsafdelingen, som var ledig efter René Obermanns afgang. I 2018 bliver Telekom vinderen, forudsiger van Damme. Gruppen vil på det tidspunkt have konverteret hele sit netværk baseret på IP. Tolv millioner kunder vil derefter blive tilsluttet Telekoms fiberoptiske netværk, og antallet af tv-kunder fra de nuværende to millioner til fem millioner dyrket. (Dpa / tc)

 1. Telekommunikationens historie
  Stigning, kriser og skandaler. Hvordan Telekom udviklede sig fra crusty statsvirksomhed til international ITK-afspiller.
 2. 2015
  Telekom har forlænget sin sponsoraftale med FC Bayern München indtil 2017.
 3. Vectoring i stedet for fiber
  Telecom driver ikke udvidelsen af ​​netværket, som mange ønsker, især med fiberoptik, men også med Vectoring, en teknologi, der formodes at få mere ud af de eksisterende kobberledninger, men som også bruger meget strøm til slutkunden.
 4. All-IP og IPTV
  Med IPTV-tjenesten Entertain bringer Telekom en stadigt stigende datastrøm overalt.
 5. November 2015
  Deutsche Telekom's nye tvilling-core datacenter i Biere realiserer en meget sikker offentlig sky med sin nærliggende tvilling.
 6. Tilsluttet bil
  Tilsluttede biler, i hvis udvikling Telekom investerer betydeligt, er forbundet med hinanden og altid med en (telekom) sky.
 7. Smart hjem
  Med Qivicon kan alle netværkssystemer i husholdninger styres centralt.
 8. Smart City
  Smart City, som er udstyret med sensor og M2M-teknologi, hjælper chauffører med at finde en parkeringsplads.
 9. Innovationer skal …
  … endelig bringe Telekom permanent ud af forsvaret. Ansvarlig for dette: lederen af ​​P & I-divisionen, Thomas Kiessling
 10. Timothy Höttges, …
  … skal blandt andet beskæftige sig med arvsproblemer fra T-Mobile's amerikanske markedsindtræden. Derudover er en stor personlig blodudladning flere steder nært forestående.
 11. Nye kvinder til Telekom-bestyrelsen:
  Ex-McKinsey-konsulent Claudia Nemat overtager EMEA-divisionen, tidligere universitetsdirektør Marion Schick personaleledelsen.
 12. Stadig ørken, …
  … snart Tysklands største datacenter: Hos Magdeburg bygger Telekom nye ressourcer til skybranchen
 13. Stadig telekommunikationschef …
  … og den afdøde Apple CES Steve Jobs fejrer sammen 20 år med mobilkommunikation, selvfølgelig med iPhone
 14. Med nye applikationer …
  … som Smart Meters (se billede) eller fjernhygiejnisk kontrol Telekom forsøger at bringe endnu mere trafik til mobilnetværkene, mens de sælger nye enheder
 15. Til Mobile World 2011 …
  … Telekom præsenterer sin første LTE-stick.
 16. 2008:
  Forkert opført med konsekvenser - Manfred Balz er den første direktør for databeskyttelse, lov og overholdelse hos Telekom.
 17. Anja Feldmann:
  Feldmann har været leder af afdelingen for "intelligente netværk" og "styring af distribuerede systemer" på Deutsche Telekom Laboratories siden 2006, et tilknyttet institut ved det tekniske universitet i Berlin. Hun modtager Leibnitz-prisen for sine Internet 2-koncepter.
 18. 2007:
  Friedrichshafen's Lord borgmester Josef Büchelmeier, Ferdinand Tempel, leder af T-Citys repræsentationskontor og Divisions Board Technology T-Home Friedrich Fuß er tilfredse med valget af Friedrichshafen som T-City.
 19. 2006:
  Ifølge Kai-Uwe Ricke skulle den tidligere T-Online manager René Obermann bringe ordre til telekombranchen.
 20. Den 1. januar 2005 …
  startede lastbilafgiften, som T-Systems var med til at realisere.
 21. Fra 2002 til 2006 …
  Kai-Uwe Ricke administrerede som medlem af Telekom-bestyrelsen selskabets formuer.
 22. 2000:
  Den smarte Robert T-Online promoverer børsintroduktionen af ​​den anonyme telekomudlægning. For investorerne i sidste ende en konkurs. I denne henseende ville en konkursgrib have været det bedre symbol.
 23. 1998:
  Den regulerende myndighed for post- og telekommunikation - i dag Federal Network Agency - som er bosiddende i denne bygning i Bonner Tulpenallee, starter sit arbejde og skulle forårsage Telekom stadig meget besvær.
 24. 1996:
  28, 50 DM (så høj var aktiekursen for private investorer) Ron Sommer trækker som CEO det første børskurs i Telekom.
 25. Tim Berners Lee:
  Opfinderen af ​​World Wide Web, der begyndte sin triumf procession fra begyndelsen af ​​90'erne og også øgede forretningen i Telekom med DSL-forbindelser.
 26. Lancering af D1-netværket 1992:
  Denne chip gjorde det muligt at ringe via D1
 27. Først i 1966 …
  det sidste lokale agentur blev skiftet til automatisk drift. Damen fra kontoret døde.
 28. 1965:
  Foretag opkald til USA via satellitten Early Bird.
 29. 1961:
  Gigantisk for dagens forhold dukkede den første telefon til A-netværket, der startede i 1958, ud.
 30. 1904 …
  Quante installerede den første telefonboks i Berlin
 31. 1877 …
  Den første telefon, der er produceret af Siemens, fungerede i Berlin.