Anonim

Original fransk opstart Doctrackr har udviklet en løsning til at beskytte og spore kontorfiler og PDF-filer. En sådan DRM (Digital Rights Management) for dokumenter er selvfølgelig især interessant i tider, hvor filer i stigende grad lagres et sted i skyen. Derfor var den virksomhedsfokuserede opbevaringstjeneste Box også interesseret i Docktrackr; Intralinks kunne imidlertid tilsyneladende ikke komme ud og fik kontrakten for ca. 10 millioner dollars.

"Med erhvervelsen af ​​Doctrackr og tilgængeligheden af ​​kundestyrede nøgler er Intralinks blevet de facto standard for samarbejde og udveksling af værdifuld information, hvor sikkerhed, privatliv og lovgivningsmæssig overholdelse er nøglen, " kommenterer Intralinks CEO Ron Hovsepian ( som den ene eller den anden læser stadig kan huske som IBMs top manager eller Novell boss). "Doctrackrs unikke teknologi kræver ikke plugins eller seere, og det giver virksomhederne mulighed for at gøre meget mere med DRM uden at ødelægge brugeroplevelsen."

spoods.de

Løsningen fra Doctrackr, som også er integreret med Microsoft SharePoint og Googles Gmail, er i øjeblikket stadig i betatilstand; Customer Managed Keys ønsker også at tilbyde intralinks om et par uger som en test. Begge løsninger bliver derefter generelt tilgængelige i løbet af sommeren 2014.