Anonim

Chipsespecialisten Texas Instruments 'forretning tiltrækker fortsat tendensen mod netværk af daglige enheder. I første kvartal forbedrede salget sig med tre procent til næsten 3, 0 milliarder dollars (svarende til 2, 2 milliarder euro). Overskuddet steg med 35 procent år til år til $ 487 millioner, oplyste virksomheden onsdag i Dallas. Det var mere, end analytikere havde forventet.

Texas Instruments er på forkant med chips, der kontrollerer hverdagens teknologi, såsom fjernsyn og vaskemaskiner, men kan også findes i medicinsk udstyr, industrielt udstyr eller biler. Derudover er TI en af ​​de største producenter af processorer, der er nødvendige til behandling af lyd- og videosignaler. I modsætning hertil havde virksomheden trukket sig tilbage fra forretningen med chips til smartphones og tabletcomputere og dermed reduceret job.

spoods.de

Texas Instruments 'numre betragtes som en guide til økonomien på grund af den udbredte brug af chips. Udsigterne for andet kvartal blev også godt modtaget af aktiemarkedsaktørerne. Salget forventes at nå $ 3, 4 milliarder. Aktien steg med tre procent efter timer. (Dpa / tc)