Anonim

Under sloganet "Kontinuerlig skyinfrastruktur" bevæger Hitachi Data Systems sin produktstrategi mod det Software Defined Data Center. Infrastrukturen i et datacenter er i stigende grad softwaredrevet til at reagere fleksibelt på forretningsbehov. Hverken operationen kan afbrydes, eller der skal ikke være nye krav til den tilgængelige hardware.

Operativsystem til Hitachi Storage Virtualization

For bedre at imødekomme disse behov har HDS afsløret nye produkter til den "uafbrydelige" skyinfrastruktur. Grundlaget vil være det nye Hitachi Storage Virtualization-operativsystem SVOS. Operativsystemet er optimeret til virtualisering af opbevaringslandskabet. Med SVOS sigter Hitachi på at fordoble den typiske livscyklus for opbevaring af virksomheder - til en brugsperiode på ca. seks år. Softwaren spiller hånd i hånd med server virtualiseringen i datacenter og skal udvide og forstørre disse i henhold til HDS.

SDDC: Das neue Betriebssystem SVOS sowie das Storage-System G1000 bilden die Grundlage für Hitachis Weg in ein Software Defined Data Center.
SDDC: Det nye SVOS-operativsystem såvel som G1000-lagringssystemet danner grundlaget for Hitachis vej ind i et Software Defined Data Center.
Foto: HDS

Med SVOS kan Hitachis hele infrastrukturportefølje integreres. HDS bevæger sig stærkt mod Software Defined Data Center SDDC. Som Bob Plumridge, CTO EMEA ved HDS, diskuterer med TecChannel, vil lagringsinfrastrukturen være stærkt softwaredrevet i fremtiden. Intelligensen bevæger sig i stigende grad ind i softwaren, hardwaren bliver mere og mere råvare i de kommende år. Nøglefunktioner i operativsystemet Hitachi Storage Virtualization inkluderer optimeret brug af flashhukommelse, avanceret opbevaringsvirtuualisering, automatiseret tiering, uafbrudt datamigrering og ny native Active Device-funktionalitet. Ifølge HDS muliggør Active Device-funktionen Active-Active-muligheder på tværs af flere systemer og datacentre; uden behov for et apparat.

spoods.de

Hitachi Virtual Storage Platform G1000

Den første platform for SVOS er Hitachi Virtual Storage Platform (VSP) G1000. Operativsystemet er allerede forinstalleret på lagringssystemet. Ifølge Bob Plumridge vil SVOS også være fundamentet for alle fremtidige HDS-lagringssystemer. En udvidelse af operativsystemet på Hitachis computerplatforme kan også tænkes i fremtiden, som CTO forklarede på anmodning fra TecChannel.

G1000 er et højtydende system. Som HDS indikerer, er lagringssystemet også velegnet til at komme ind i den blokbaserede lagerverden i et lille udvidelsestrin - med potentialet for en bred skalering. Ifølge HDS opnår G1000 en dataforbrud på 3 millioner IOPS. Den maksimale anvendelige båndbredde svarer til producenten med 48 GB / s. Hvis G1000-systemet bruges med NFS-netværksfilsystemet, er gennemstrømningen 1, 2 millioner IOPS i samlede konfigurationer.

VSP G1000 er ideel til meget skalerbar vækst med alle typer data. Systemet kan også bruges som en virtualiseringscontroller uden intern kapacitet, som HDS indikerer. Som Hitachi NAS-platform kan G1000 også bruges som et samlet lagringssystem med op til otte knudepunkter. Et tæt samarbejde med Hitachis strategiske partnere som Microsoft, VMware og SAP garanterer dyb integration af SVOS og G1000 i deres respektive økosystemer.

 1. HDS: Nye produkter til softwaredefineret opbevaring
  Det nye operativsystem SVOS vil være grundlaget for alle fremtidige HDS-lagringssystemer.
 2. HDS: Nye produkter til softwaredefineret opbevaring
  Den første platform for SVOS er Hitachi Virtual Storage Platform (VSP) G1000.
 3. HDS: Nye produkter til softwaredefineret opbevaring
  Ifølge HDS er G1000 et højtydende lagersystem.
 4. HDS: Nye produkter til softwaredefineret opbevaring
  Det nye SVOS-operativsystem og G1000-lagersystemet danner grundlaget for Hitachis vej ind i et Software Defined Data Center.
 5. HDS: Nye produkter til softwaredefineret opbevaring
  HDS har afsløret sine nye produkter i "Hitachi Data Systems European Distribution Center" nær Amsterdam. Det er her lagringssystemet konfigureres og sendes.
 6. HDS: Nye produkter til softwaredefineret opbevaring
  Leveringscentret har et lager med alle de nødvendige komponenter til den ønskede konfiguration af systemerne.

"Som en voksende virksomhed inden for bilindustrien har vi brug for fleksible løsninger, der kan skaleres med vores forretningsudvikling, og Hitachi Data Systems tilbyder netop det - løsninger, der understøtter hele spektret af Scale Up, Scale Out og Scale Deep." siger Christoph Buchstätter, Manager Data Center Services hos Porsche Informatik. "Det giver os en lagringsinfrastruktur, der giver os mulighed for at vokse i alle dimensioner, og administrationsplatformen hjælper os med at administrere alle typer data effektivt, så vi kan fokusere på at udvide vores forretning uden at bekymre os om DET skal bekymre sig. "

På grund af den høje grad af virtualisering og de planlagte "Data-in-place-opgraderinger" skal brugerne ikke kun være i stand til at bruge de nye HDS-løsninger længere, men også virksomheder til de rædsler og omkostninger, der vil blive taget, før konstante teknologiske ændringer, som fabrikanten forklarer. Med sin nye produktstrategi bevæger HDS sig mod Software Defined Data Center, den næste generations datacenter.