Anonim

Dette rapporterer bloggen "Re / code", hvorefter aftalen skal offentliggøres i dag. Runden i serie F satser på ren oplagring på mere end 3 milliarder dollars, cirka tre gange mere end den sidste runde i august. De nye fonde kommer primært fra tidligere institutionelle investorer, herunder T. Rowe Price og Tiger Global; med Wellington Management er en ny investor blandt dem. Tidligere venturekapitalister Greylock Partners, Index Ventures, Redpoint Ventures og Sutter Hill Ventures var også involveret; I alt har Pure Storage indsamlet ca. 470 millioner dollars til dato.

Med en børsnotering ønsker Pure Storage at tage nogen tid. "Noget af den luksus, vi har som et privat ejet selskab, vil vi gerne nyde lidt længere, " sagde administrerende direktør Scott Dietzen i et interview med "Re / code". Dietzen vurderer sit virksomheds tekniske fordel for konkurrencen om at udskifte harddiske med Flash til opbevaring af virksomheder i cirka to år og vil gerne cementere det endnu mere til investeringer i forskning og udvikling for børsnoterede virksomheder.

Hans salg har øget Pure Storage sidste år inden for et år med ca. 700 procent, så Dietzen. Det ville være meget mere end Nimble Storage, der er noteret siden december og er afhængig af en kombination af hurtig flash og billigere disklagring til sine systemer og kunne øge sin indtægt år til år med 134 procent.

spoods.de